Death Note Türkiye
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Death Note Türkiye

Death Note Türkiye

AnasayfaAnasayfa  Death NoteDeath Note  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Kim daha akıllı? L ya da Light ?

+2
Nightmare
Yamuk Prenses
6 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Yamuk Prenses

Yamuk Prenses

Kim daha akıllı? L ya da Light ? - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Kim daha akıllı? L ya da Light ?   Kim daha akıllı? L ya da Light ? - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Şub. 05, 2010 4:39 pm

Konunun ilk mesajı :

Dediğim gibi 3. kez tekrar diyorum ..
İkiside eşit derecede zekaya sahip belki bunu şurdan kanıtlayabilirm ..
Sınawdan ikisi de birinci olarak çıkmıştı .. king
http://animanga.yetkinforum.net/forum.htm

YazarMesaj
DEATHNOTE_L
Admin
Admin
DEATHNOTE_L

MesajKonu: Geri: Kim daha akıllı? L ya da Light ?   Kim daha akıllı? L ya da Light ? - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Şub. 07, 2010 7:50 pm

Yeniden başlamaya gerek yok, Light'ın kendini hapsettirdiği bölümden başla yeter
Nightmare
moderatör
moderatör
Nightmare

MesajKonu: Geri: Kim daha akıllı? L ya da Light ?   Kim daha akıllı? L ya da Light ? - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Şub. 07, 2010 7:52 pm

yha orda üstündeki süphe iyice azalmıştı ondan sonra öle bi şey demezdi ztn çünkü o hapisteyken ve gözlenioken bile ölümler devam etmişti ztn süphesi azalınca insanlar ölmeye devam etti sonra işte olanlar oldu yakalandı
DEATHNOTE_L
Admin
Admin
DEATHNOTE_L

MesajKonu: Geri: Kim daha akıllı? L ya da Light ?   Kim daha akıllı? L ya da Light ? - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Şub. 07, 2010 7:55 pm

Ya L'nin şüpheler azaldı demesinemi inandın sen? Sana tekrar söylüyorum, Light üzerindeki şüphelerden sıyrılmak için bunları bizzat kendi ağzıyla dedi ve kendini hapsettirdi. Ve planıda işledi...
Nightmare
moderatör
moderatör
Nightmare

MesajKonu: Geri: Kim daha akıllı? L ya da Light ?   Kim daha akıllı? L ya da Light ? - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Şub. 07, 2010 7:56 pm

yha Light ın üzerindeki süphe ztn çokta fazla değildiki bu kadar riske girsin koskoca Kira!
DEATHNOTE_L
Admin
Admin
DEATHNOTE_L

MesajKonu: Geri: Kim daha akıllı? L ya da Light ?   Kim daha akıllı? L ya da Light ? - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Şub. 07, 2010 7:58 pm

Üff saçmalama niye hapsettirdi o zaman kendini bana bunu açıkla öyleyse....
Nightmare
moderatör
moderatör
Nightmare

MesajKonu: Geri: Kim daha akıllı? L ya da Light ?   Kim daha akıllı? L ya da Light ? - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Şub. 07, 2010 8:00 pm

bir insan kendini bilerek niye hapsettirsin L Kira yı bulmak için her yolu deniyo işte
DEATHNOTE_L
Admin
Admin
DEATHNOTE_L

MesajKonu: Geri: Kim daha akıllı? L ya da Light ?   Kim daha akıllı? L ya da Light ? - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Şub. 07, 2010 8:02 pm

Sen bence tekrardan izle... Light kendi rızasıyla L'nin gözlemi altında olmayı kabul etti. Diğer üyeler girsin hepsi sana aynı şeyi söyleyecektir.
L
Admin
Admin
L

MesajKonu: Geri: Kim daha akıllı? L ya da Light ?   Kim daha akıllı? L ya da Light ? - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 10, 2010 4:12 pm

İkisi de olağanüstü bir zekaya sahipler.Şu an çözümlenemeyen bir çok faili meçhul cinayetin olduğunu düşünürsek,oturduğu yerden insan öldürebilen birini bulmak imkansızdır.Fakat özellikle 2.bölüm sonunda L'nin,Kira'nın japonyanın hangi bölgesinde oturduğunu saptadığı taktik inanılmazdı.Fakat Lightın tek şüpheli durumuna düşmesine rağmen L'nin eline hiç bir kanıt vermeden infazlara devam etmesi de Light'ın ne derece üstün bir zekaya sahip olduğunu gösterir.Şurada hiç kimse bir diğerinin daha zeki olduğunu söyleyemez.Yorumları bir göz attım ve L erken öldüğü için Light'ın daha zeki olduğunu düşünenler olduğunu gördüm.Ben hayatta her işimi titizlikle ve dikkatle,yere sağlam basarak yapan biriyimdir ki bu yüzden izlerken bazı dönüm noktalarında notlar aldım.7.bölümde Ray Penbar'ın eski bir ajan olan nişanlısı Kira davasını çözmeye yönelik NPA ajanlarına çok önemli kanıtlar sunmak için binaya gidiyor.Light'da annesinin isteği üzerine babasına temiz giysi götürmek için binada bulunuyor.Eğer annesi giysileri daha erken veya daha sonra bir vakitte götürmesi gerektiğini söyleseydi,Lightı tutuklamak için tüm kanıtlar NPA'in eline geçmiş olacaktı.Burada Light'a şansının yardım ettiği çok açık.Anime ilk 10 bölümde daha bitebilirdi.Fakat FBI ajanlarının bilgilerini alabilmek için bu riski göze almak zorundaydı.L'nin ölümü ise tamamen L'nin kontrolü dışında gerçekleşti.Çünkü ne kadar zeki biri olursa olsun,ölüm meleklerinden haberdar olmayan birinin, bir ölüm meleğinin adını ölüm defterine yazmasını engellemesi mümkün değil.L,Kira gibi doğaüstü güçlere sahip birinin aksine sıradan bir insandı.Ve son ana kadar imkansızları gerçekleştirmeyi başardı.Bu anime'de kimse L'nin veya Kira'nın daha zeki olduğunu savunamaz.
7yedi
Admin
Admin
7yedi

MesajKonu: Geri: Kim daha akıllı? L ya da Light ?   Kim daha akıllı? L ya da Light ? - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 10, 2010 5:08 pm

L demiş ki:
İkisi de olağanüstü bir zekaya sahipler.Şu an çözümlenemeyen bir çok faili meçhul cinayetin olduğunu düşünürsek,oturduğu yerden insan öldürebilen birini bulmak imkansızdır.Fakat özellikle 2.bölüm sonunda L'nin,Kira'nın japonyanın hangi bölgesinde oturduğunu saptadığı taktik inanılmazdı.Fakat Lightın tek şüpheli durumuna düşmesine rağmen L'nin eline hiç bir kanıt vermeden infazlara devam etmesi de Light'ın ne derece üstün bir zekaya sahip olduğunu gösterir.Şurada hiç kimse bir diğerinin daha zeki olduğunu söyleyemez.Yorumları bir göz attım ve L erken öldüğü için Light'ın daha zeki olduğunu düşünenler olduğunu gördüm.Ben hayatta her işimi titizlikle ve dikkatle,yere sağlam basarak yapan biriyimdir ki bu yüzden izlerken bazı dönüm noktalarında notlar aldım.7.bölümde Ray Penbar'ın eski bir ajan olan nişanlısı Kira davasını çözmeye yönelik NPA ajanlarına çok önemli kanıtlar sunmak için binaya gidiyor.Light'da annesinin isteği üzerine babasına temiz giysi götürmek için binada bulunuyor.Eğer annesi giysileri daha erken veya daha sonra bir vakitte götürmesi gerektiğini söyleseydi,Lightı tutuklamak için tüm kanıtlar NPA'in eline geçmiş olacaktı.Burada Light'a şansının yardım ettiği çok açık.Anime ilk 10 bölümde daha bitebilirdi.Fakat FBI ajanlarının bilgilerini alabilmek için bu riski göze almak zorundaydı.L'nin ölümü ise tamamen L'nin kontrolü dışında gerçekleşti.Çünkü ne kadar zeki biri olursa olsun,ölüm meleklerinden haberdar olmayan birinin, bir ölüm meleğinin adını ölüm defterine yazmasını engellemesi mümkün değil.L,Kira gibi doğaüstü güçlere sahip birinin aksine sıradan bir insandı.Ve son ana kadar imkansızları gerçekleştirmeyi başardı.Bu anime'de kimse L'nin veya Kira'nın daha zeki olduğunu savunamaz.

güzel açıklama ama ben bunu okuyacağıma baştan sona izlerim daha iyi bence kısaca ikiside akıllı diyelim gitsin Wink
https://deathnote.editboard.com
L
Admin
Admin
L

MesajKonu: Geri: Kim daha akıllı? L ya da Light ?   Kim daha akıllı? L ya da Light ? - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 10, 2010 5:11 pm

Yazarken veya konuşurken kendimi kaptırıyorum sanırım,yazdıktan sonra bir bakıyorum roman olmuş Very Happy
7yedi
Admin
Admin
7yedi

MesajKonu: Geri: Kim daha akıllı? L ya da Light ?   Kim daha akıllı? L ya da Light ? - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 10, 2010 5:27 pm

aynen sen hep böylesin valla Very Happy
Yamuk Prenses

Yamuk Prenses

MesajKonu: Geri: Kim daha akıllı? L ya da Light ?   Kim daha akıllı? L ya da Light ? - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 10, 2010 5:29 pm

Evet bende de oluyor ...
Genelde destan gibi yorumlarımla meshurum Very Happy
Evet,yazdıklarına hak veriyorum bencede Smile
http://animanga.yetkinforum.net/forum.htm
7yedi
Admin
Admin
7yedi

MesajKonu: Geri: Kim daha akıllı? L ya da Light ?   Kim daha akıllı? L ya da Light ? - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 10, 2010 5:31 pm

kısa ve öz olacak Very Happy ama bende aşıyorum gerçi
Nightmare
moderatör
moderatör
Nightmare

MesajKonu: Geri: Kim daha akıllı? L ya da Light ?   Kim daha akıllı? L ya da Light ? - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 10, 2010 6:45 pm

pardon ama ohaa dicem artık hepsini okudum şu an normal bir yere bakınca çizgili görüyorum gözlerim bozuldu resmen ne yazmışın öle yha xD ama doğru bencede o zmn tartışmaya gerek yok Very Happy
Laurana

Laurana

MesajKonu: Geri: Kim daha akıllı? L ya da Light ?   Kim daha akıllı? L ya da Light ? - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 10, 2010 8:18 pm

L demiş ki:

yazdıklarının hepsinde haklısın, ama ben yine L ve Kira'nın aynı derecede zeki olduklarına inanmıyorum..
Şunu farkettim: Biz 3-4 sayfa boyunca bir konuyu tartışıyoruz, sen cevap verince zaten en iyi cevabı veriyorsun, tartışma da böylelikle bitmiş oluyor.. Razz Very Happy
DEATHNOTE_L
Admin
Admin
DEATHNOTE_L

MesajKonu: Geri: Kim daha akıllı? L ya da Light ?   Kim daha akıllı? L ya da Light ? - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 10, 2010 8:46 pm

L: her zamanki gibi haklısın. Lightçılaaaaarrr (özellikle Nightmare Very Happy ) iyi okumuşsundur umarım, bunun ilk veya son ölmekle alakası yok...
Laurana: Bende hala L'nin daha zeki olduğunu düşünüyorum, ama L öyle cevaplar veriyor ki tezimi açıklayamıyorum. Very Happy Sanırım L'nin daha zeki olduğunu düşünmem L'ye acayip bir şekilde hayran olmam... Very Happy
Laurana

Laurana

MesajKonu: Geri: Kim daha akıllı? L ya da Light ?   Kim daha akıllı? L ya da Light ? - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Şub. 12, 2010 6:41 pm

L kesinlikle daha zeki, dünyanın en iyi üç dedektivi bir kere.. ikincisi bu sadece ve sadece kendi başarısı.. L her şeye sıfırdan başladı, sadece kendisi vardı ona yardım edebilecek ( teknik olaylarda Watarinin yardımı olduğunu kabul ediyorum)
Light ise : tamam zeki olduğunu kabul ediyorum, ama o animenin başından beri sahit olduğu üstünlükler sayesinde L'e yakalanmadı.. Ölüm Melekleri ve defter hakkında bilgi sahibiydi... birçok rastlantı sayesinde kimliğini gizlemeye devam edebildi..

Kim daha akıllı? L ya da Light ?
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» L yada light yagamiyi sevmenizin nedeni ne ?
» Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz?
» Light yolundan şaşmayanlar konusuna karşılık L yolundan şaşmayanlar buraya!!! :D
» Light Yolundan Şaşmayanlar Buraya
» Sizce L mi adalet yoksa Light mı