| Kim daha akıllı? L ya da Light ? | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Yamuk Prenses
Mesaj Sayısı : 87 Kayıt tarihi : 05/02/10 Yaş : 31 Nerden : AnkarA
| Konu: Kim daha akıllı? L ya da Light ? Cuma Şub. 05, 2010 4:39 pm | |
| Dediğim gibi 3. kez tekrar diyorum .. İkiside eşit derecede zekaya sahip belki bunu şurdan kanıtlayabilirm .. Sınawdan ikisi de birinci olarak çıkmıştı .. | |
|
| |
Nightmare moderatör
| Konu: Geri: Kim daha akıllı? L ya da Light ? Cuma Şub. 05, 2010 4:40 pm | |
| O sadece sınav xD ikiside eşit olsaydı birbirlerinin düşüncelerini anlayabilirlerdi ve L Light ın içindeki endişe yi anlardı | |
|
| |
Yamuk Prenses
| Konu: Geri: Kim daha akıllı? L ya da Light ? Cuma Şub. 05, 2010 4:43 pm | |
| Duygular düşüncelerle anlaşılmazlar .. ve evet sınav ama neden küçümsüyorsun ki .. onlar sınavı birincilikle kazandılar .. L zeki ama hipersonik güçlere sahip değil .. Düşünerek bir insanın nasıl hissettiğini bilemez .. ikisinin de aynı zekaya sahip olması birbirlerinin yapacağı her hamleyi tahmin edebilecekleri anlamına da gelmiyor .. L zaten olabilecek bütün olasılıkları değerlendirdi. ve duygular hukuk alanında geçersizdir .. ki o zaten Light'ın kira olduğunu hissetmişti ama somut bir kanıt bulması gerekiyordu | |
|
| |
Nightmare moderatör
| Konu: Geri: Kim daha akıllı? L ya da Light ? Cuma Şub. 05, 2010 6:42 pm | |
| İkiside aynı zekaya sahipse L Light ın yerinde olsam ve Kira olsam ne olurdu diye düşünürrdü ve ikiside aynı zekaya sakip olduğu için direk anlardı çünkü L Kira olsa Light ta L in yerinde olsaydı L de aynı şeyleri yapardı | |
|
| |
DEATHNOTE_L Admin
Mesaj Sayısı : 469 Kayıt tarihi : 10/11/09 Yaş : 31 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Kim daha akıllı? L ya da Light ? Cuma Şub. 05, 2010 7:02 pm | |
| Nightmare afedersin ama saçmalıyosun, prenses sonuna kadar haklısın | |
|
| |
Yamuk Prenses
| Konu: Geri: Kim daha akıllı? L ya da Light ? C.tesi Şub. 06, 2010 12:34 am | |
| Aynı seviyede zekaya sahip olmak aynı şeyleri düşünmek demek değildir .. Her şeyi aynı olan Tek yumurta ikizleri bile senin söylediğini yapamaz .. Söylediklerinin hepsi varsayım .. (: DEATHNOTE_L teşekkür ederimm | |
|
| |
Nightmare moderatör
| Konu: Geri: Kim daha akıllı? L ya da Light ? C.tesi Şub. 06, 2010 12:32 pm | |
| Light ın L e çaktırmadan Kira lık yapması L den daha zeki olduğunu gösterir ve L Light ın Kira olduğunu anlayamayıp ta öldüyse bu Light ın L den daha zeki olduğunu gösterir | |
|
| |
Yamuk Prenses
| Konu: Geri: Kim daha akıllı? L ya da Light ? C.tesi Şub. 06, 2010 1:58 pm | |
| L , Ölüm Defterini nerden bilebilirdi ya da ölüm Meleklerinin isimlerini görebildiklerini .. ve bunları bilmeden bile Light'ın Kira olduğunan emindi ve kanıt toplıyordu.. Sence yeteri kadar zekice değil mi ? | |
|
| |
Nightmare moderatör
| Konu: Geri: Kim daha akıllı? L ya da Light ? C.tesi Şub. 06, 2010 1:59 pm | |
| Ölüm defterini L biliyordu Ölüm meleğinide hatırlarsan defteri eline almıştı ve ölüm meleğini görmüştü ama Light ı anlamamıştı | |
|
| |
Laurana
| Konu: Geri: Kim daha akıllı? L ya da Light ? C.tesi Şub. 06, 2010 6:23 pm | |
| bence anlamaıştı sadece emin olmak istiyordu.. Light ın Kira olduğunu %100 kanıtlamadıkça bunu kabul edemezdi.. ve hayır iki insanın eşit derecede zekaya sahip olması aynı şeyleri düşünüp yapmalarını gerektirmez,bu zaten onların IQ larının eşit olduğunu gösterir.. ama ikizlerin beyin yapılarının benzer olduğu ve birbirlerine yakın şeyler yaptıkalrını ve düşünüş biçimlerini tam olarak olmasa da anlayabildiklerini bir yerde okumuştum.. sınavdan aynı notları almaları eşit derecede zekaya sahip oldukları anlamına gelmez, sadece o sırada aynı sınav için gerekli olan bütün bilgilere sahip oldukları anlamına gelir.. L'in ölmesi ile ilgili olarak: onu REM öldürdü, bir Shinigami'ye karşı yapabileceği hiçbir şey yoktu.. ----oofff çok uzun oldu | |
|
| |
Nightmare moderatör
| Konu: Geri: Kim daha akıllı? L ya da Light ? Paz Şub. 07, 2010 1:17 am | |
| Emin oldu ama Light ı zincirle kendine bağladı yinede ölümler devam edince L anlayamadı yani Kira olmadığını o zmn nerden anladı %100 emin oldu nerden çıkardın bunu? | |
|
| |
Yamuk Prenses
| Konu: Geri: Kim daha akıllı? L ya da Light ? Paz Şub. 07, 2010 2:10 pm | |
| %100 emin olduğunu zaten hiçbir yerde söylemedi .. %7 bile olsa Light'ın peşine düştü .. o kadar insan varken bile Light'ın peşine düşmesi gayet zekiceydi .. light zincirledi ama ölümler devam etti .. L ölüm defteri kurallarıyla ilgili detayları bilmiyordu ama ve bilmemesine rağmen çok doğru adımlar attı .. | |
|
| |
Nightmare moderatör
| Konu: Geri: Kim daha akıllı? L ya da Light ? Paz Şub. 07, 2010 2:35 pm | |
| L in Light tan şüphelenmesi doğruydu çünkü herkesden şüphelenmişti kendinden bile... | |
|
| |
DEATHNOTE_L Admin
| |
| |
Nightmare moderatör
| Konu: Geri: Kim daha akıllı? L ya da Light ? Paz Şub. 07, 2010 7:19 pm | |
| Yha yeniden izle anlarsın kendisi belki bilincimi kaybediyor olabilirim ben bile Kira olabilirim dio | |
|
| |
DEATHNOTE_L Admin
| Konu: Geri: Kim daha akıllı? L ya da Light ? Paz Şub. 07, 2010 7:21 pm | |
| | |
|
| |
Nightmare moderatör
| Konu: Geri: Kim daha akıllı? L ya da Light ? Paz Şub. 07, 2010 7:23 pm | |
| hyr yhaa L sölemiştii light l e neden benden şüpheleniyorsun demişti L de ben kendimden bile çüpheleniyorum demiştii ben öle hatırlıyorum... | |
|
| |
DEATHNOTE_L Admin
| Konu: Geri: Kim daha akıllı? L ya da Light ? Paz Şub. 07, 2010 7:29 pm | |
| | |
|
| |
Nightmare moderatör
| Konu: Geri: Kim daha akıllı? L ya da Light ? Paz Şub. 07, 2010 7:37 pm | |
| yha öle değil bu anime ciddi bi anime ne gülüon yha xD kendinden şüphelendiğini söyledi yha belki insanları öldürürken bilincinin kaybolduğunu ve hatırlamadığını fln ben öle hatırlıom | |
|
| |
DEATHNOTE_L Admin
| Konu: Geri: Kim daha akıllı? L ya da Light ? Paz Şub. 07, 2010 7:39 pm | |
| | |
|
| |
Nightmare moderatör
| Konu: Geri: Kim daha akıllı? L ya da Light ? Paz Şub. 07, 2010 7:42 pm | |
| Light niye desinde kendi üzerindeki süphesini çoğaltsın yhaa L dedi bundan eminimmm Ligh salakmı desin allah allah yha | |
|
| |
DEATHNOTE_L Admin
| Konu: Geri: Kim daha akıllı? L ya da Light ? Paz Şub. 07, 2010 7:46 pm | |
| Sen gerçektende animeyi izlememiş vede yazdıklarımı tamamen okumamışsın. Ya arkadaşım, hani Light planı doğrultusunda kendini hapsettirmişti, L'ye demişti "belki ben gerçektende Kirayımdır, bütün bunları bilinçsiz yapıyorumdur, bazen kendimi keşke suçlular ölse diye düşünürken buluyorum."... Bunları sırf L'yi kandırmak, masumiyetini ortaya koymak için demişti. Sonra Rem Death Note'u Light hapisteyken kırmızı arabalı adama vermişti. Light hapisteyken hala ölümler devam ediyordu, sonra Ryuk'a hafızasını sildirtmişti. Şimdi hatırlamışsındır umarım.... | |
|
| |
Nightmare moderatör
| Konu: Geri: Kim daha akıllı? L ya da Light ? Paz Şub. 07, 2010 7:48 pm | |
| Bunlar masumiyeti ortaya koymak için sölenemez kelimeler bunları sölerse eğer üstündeki süphe artardı ve Light bunları sölicek kdr salak değil | |
|
| |
DEATHNOTE_L Admin
| Konu: Geri: Kim daha akıllı? L ya da Light ? Paz Şub. 07, 2010 7:49 pm | |
| Ya Allah Allah sallamıyoruz herhalde. O bölümleri tekrardan izle kim haklı kim haksız anlarsın o zaman... | |
|
| |
Nightmare moderatör
| Konu: Geri: Kim daha akıllı? L ya da Light ? Paz Şub. 07, 2010 7:50 pm | |
| yha illa bana yeniden başlatcan dime animeyi xD | |
|
| |
| Kim daha akıllı? L ya da Light ? | |
|