| Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz? | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
DEATHNOTE_L Admin
Mesaj Sayısı : 469 Kayıt tarihi : 10/11/09 Yaş : 31 Nerden : İstanbul
| Konu: Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz? Salı Kas. 10, 2009 2:38 pm | |
| Evet sıra sıra alalım... 1)L'nin değiştirmek istediğiniz yönleri 2)Misa'nın değiştirmek istediğiniz yönleri 3)Ryuk'un değitirmek istediğiniz yönleri 4)Light'ın değiştirmek istediğiniz yönleri Benim değiştirmek istediğim yönleri 1)L: *L'nin her yönünden memnunum ama sadece ölümünden önce Light'ın ayaklarını silmesi gibi bir saçmalığı yapmamış olmasını isterdim. *Metal müzik takılmasını ve oturuşu,tatlılara karşı olan düşkünlüğü gibi özellikleri gibi bu özelliğinde ön plana çıkmasını isterdim 2)Misa *Saç rengini siyah yapardım *Mesleğini gothic-metal müzik yapan bir grubun solisti olarak değiştirirdim 3)Ryuk *Yorum yok tam oturmuş bir karakter birşeyini değiştirmezdim. 4)Light *L'yle eşit seviyede değilde,L'den biraz daha seviyesiz bir zekaya sahip yapardım *O iğrenç takım elbise tarzı efendi giyim tarzını değiştirirdim. *Yüzündeki o iğrenç-bilmiş tavrı yok edip daha ezik bir tavırda olmasını sağlardım. | |
|
| |
7yedi Admin
Mesaj Sayısı : 409 Kayıt tarihi : 09/11/09 Yaş : 33 Nerden : aydın
| Konu: Geri: Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz? Salı Kas. 10, 2009 2:52 pm | |
| - DEATHNOTE_L demiş ki:
- Evet sıra sıra alalım...
1)L'nin değiştirmek istediğiniz yönleri 2)Misa'nın değiştirmek istediğiniz yönleri 3)Ryuk'un değitirmek istediğiniz yönleri 4)Light'ın değiştirmek istediğiniz yönleri
Benim değiştirmek istediğim yönleri 1)L: *L'nin her yönünden memnunum ama sadece ölümünden önce Light'ın ayaklarını silmesi gibi bir saçmalığı yapmamış olmasını isterdim. *Metal müzik takılmasını ve oturuşu,tatlılara karşı olan düşkünlüğü gibi özellikleri gibi bu özelliğinde ön plana çıkmasını isterdim 2)Misa *Saç rengini siyah yapardım *Mesleğini gothic-metal müzik yapan bir grubun solisti olarak değiştirirdim 3)Ryuk *Yorum yok tam oturmuş bir karakter birşeyini değiştirmezdim. 4)Light *L'yle eşit seviyede değilde,L'den biraz daha seviyesiz bir zekaya sahip yapardım *O iğrenç takım elbise tarzı efendi giyim tarzını değiştirirdim. *Yüzündeki o iğrenç-bilmiş tavrı yok edip daha ezik bir tavırda olmasını sağlardım. eğer bunlar değişirse iyi olur ama bzıları cıvıtır bence | |
|
| |
DEATHNOTE_L Admin
| Konu: Geri: Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz? Salı Kas. 10, 2009 2:54 pm | |
| Lightla ilgili olanlar biraz abartılı biliyorum ama ne yapayım ona karşı saf bi nefretim var herneyse sen neleri değitirmek isterdin? | |
|
| |
7yedi Admin
| |
| |
l_lawliet
Mesaj Sayısı : 48 Kayıt tarihi : 28/11/09 Yaş : 27 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz? C.tesi Kas. 28, 2009 10:50 pm | |
| L: L'nin her yönünü seviyorum.O yüzden bişeyini değiştirmezdim Misa: *Saçlarını siyah yapardım *Light'a o kadar bağlanmasını istemezdim Ryuk: Kanka ya değişmesin o Light: öyle bir karkter yapmazdım | |
|
| |
7yedi Admin
| Konu: Geri: Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz? C.tesi Kas. 28, 2009 10:55 pm | |
| Anlaşılan lan bir L taraftarı gelmiş foruma hoşgeldin foruma light olmazsa animede olmazdı onu söyleyeyim | |
|
| |
l_lawliet
| Konu: Geri: Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz? C.tesi Kas. 28, 2009 11:00 pm | |
| | |
|
| |
7yedi Admin
| Konu: Geri: Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz? C.tesi Kas. 28, 2009 11:08 pm | |
| Ama unutma her filmi film yapması için her türlü kötülük ve gıcıklık yer almalı yoksa anime reyting alamaz bu böyle gelir böyle gider | |
|
| |
l_lawliet
| Konu: Geri: Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz? C.tesi Kas. 28, 2009 11:10 pm | |
| Orası ölede... ama yani çok gıcık bide sonra psikoya bağlıyor. | |
|
| |
7yedi Admin
| Konu: Geri: Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz? C.tesi Kas. 28, 2009 11:16 pm | |
| Evet onda katılıyorum sonunda kafayı yiyor ama amacına yarımda olsa ulaşıyor | |
|
| |
DEATHNOTE_L Admin
| Konu: Geri: Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz? Paz Kas. 29, 2009 12:35 pm | |
| Pff aynı konuları tartış tartış bıktım,düşüncemi biliyorsunuz zaten Light hakkındaki | |
|
| |
l_lawliet
| Konu: Geri: Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz? Paz Kas. 29, 2009 1:14 pm | |
| He he hele ben ezberledim onunla ilgili cümlelerini | |
|
| |
DEATHNOTE_L Admin
| Konu: Geri: Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz? Paz Kas. 29, 2009 1:46 pm | |
| | |
|
| |
Nightmare moderatör
| Konu: Geri: Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz? Paz Kas. 29, 2009 2:20 pm | |
| L: o kadar yemek yedikten sonra bari azıcık kilo alsın xD Daha erken ölmeli
Ryuk: Herşeyi güzel olan tek karakter bu!
Misa: sevgilisine o kadarda bağlanmasın
Light: Havasını söndürmeli ve daha dikkatli davranmalı | |
|
| |
DEATHNOTE_L Admin
| |
| |
Nightmare moderatör
| Konu: Geri: Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz? Paz Kas. 29, 2009 2:50 pm | |
| L ölsün Near da ölsün Mello da light ı öldürsün L ve near geldiği bölümden bir sonraki bölümde ölsün en iyisi bence | |
|
| |
DEATHNOTE_L Admin
| Konu: Geri: Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz? Paz Kas. 29, 2009 2:52 pm | |
| Berbat olurdu vede saçma olurdu,kimse izlemezdi.Kabul etmelisin ki Light kdar L hayranı da var.Animenin tadına tat katanlardan biriside L,bunu unutma.Ki bence zaten Near ve Mello L'nin çakması.L öldükten sonra onun yerini doldurmak için yapılmış karakterler.Yani L'yi galip sayabiliriz burda | |
|
| |
7yedi Admin
| Konu: Geri: Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz? Paz Kas. 29, 2009 5:45 pm | |
| Ama unutma lightta kazandı sayılır dünyaya hükmedecegini söyledi oldu da l ile adalet adına birbirlerini yakalayacaklarını söyledi light yakaladı l farkındaysan | |
|
| |
DEATHNOTE_L Admin
| Konu: Geri: Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz? Paz Kas. 29, 2009 6:01 pm | |
| Bende diyorum ki Near ve Mello Lnin devamıydı.Sonuçta kim kazandı_Neaar...O yüzden teknik olarak L ve çetesi kazanmış oldu.... | |
|
| |
l_lawliet
| Konu: Geri: Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz? Ptsi Kas. 30, 2009 5:23 pm | |
| Aynen kuzenime katılıyorum.Ama gerçekten o kadar şekerden sonra kilo alınmış gösterilmeliydi | |
|
| |
DEATHNOTE_L Admin
| Konu: Geri: Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz? Ptsi Kas. 30, 2009 9:09 pm | |
| Hayır!!!! O almasın...Olm abim o kadar yiyo yiyo görmüyomusun adam hala kuru | |
|
| |
7yedi Admin
| Konu: Geri: Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz? Ptsi Kas. 30, 2009 10:44 pm | |
| - DEATHNOTE_L demiş ki:
- Hayır!!!! O almasın...Olm abim o kadar yiyo yiyo görmüyomusun adam hala kuru
abin bana benziyormuş ha bide konuya gelince her iki tarafında kazanan yanları var | |
|
| |
LightKaan
Mesaj Sayısı : 152 Kayıt tarihi : 24/11/09 Yaş : 27 Nerden : Nereye :D
| Konu: Geri: Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz? Çarş. Ara. 02, 2009 7:28 pm | |
| Bence Misa:Sevidği Kişiye Daha Çok Bağlansın.(Yakışıklı ve Akıllı Bir İnsana Neden Bağlanmasın ki ) L:Tipi Değiştirim Garip Duruşlarını Değiştiririm Light:Hiç Bir Kötü Yanı Yok! Ryuk:Bence Lighta Adil Davranmalı Ve DeathNote Kurallarını Önceden Anlatmalıdır:D | |
|
| |
7yedi Admin
| Konu: Geri: Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz? Çarş. Ara. 02, 2009 7:32 pm | |
| Lightkaan bu dediklerin olursa anımenin reytingleri düşerdi | |
|
| |
Laurana
| Konu: Geri: Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz? Cuma Ara. 04, 2009 6:41 pm | |
| L: bence böyle iyi, ama biraz müzik dinlese fena olmazdı Misa: Haklısınız, saçları siyah olabilirmiş. bir de bu kadar saf olmasa.. Ryuk: favorim yaa. değişmesin. daha iyi olamazdı Light: bir insan bu kadar iki yüzlü olur. biraz daha dengeli yapardım. yani defteri almadan önceki davranışları ile aldıktan sonrakiler arasındaki fark bu kadar olmamalıydı
En son Laurana tarafından C.tesi Ara. 05, 2009 5:30 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz? | |
|