Death Note Türkiye
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Death Note Türkiye

Death Note Türkiye

AnasayfaAnasayfa  Death NoteDeath Note  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz?

+2
7yedi
DEATHNOTE_L
6 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
DEATHNOTE_L
Admin
Admin
DEATHNOTE_L

Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz? - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz?   Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz? - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Kas. 10, 2009 2:38 pm

Konunun ilk mesajı :

Evet sıra sıra alalım...
1)L'nin değiştirmek istediğiniz yönleri
2)Misa'nın değiştirmek istediğiniz yönleri
3)Ryuk'un değitirmek istediğiniz yönleri
4)Light'ın değiştirmek istediğiniz yönleri

Benim değiştirmek istediğim yönleri
1)L:
*L'nin her yönünden memnunum ama sadece ölümünden önce Light'ın ayaklarını silmesi gibi bir saçmalığı yapmamış olmasını isterdim.
*Metal müzik takılmasını ve oturuşu,tatlılara karşı olan düşkünlüğü gibi özellikleri gibi bu özelliğinde ön plana çıkmasını isterdim
2)Misa
*Saç rengini siyah yapardım
*Mesleğini gothic-metal müzik yapan bir grubun solisti olarak değiştirirdim
3)Ryuk
*Yorum yok tam oturmuş bir karakter Very Happy birşeyini değiştirmezdim.
4)Light
*L'yle eşit seviyede değilde,L'den biraz daha seviyesiz bir zekaya sahip yapardım
*O iğrenç takım elbise tarzı efendi giyim tarzını değiştirirdim.
*Yüzündeki o iğrenç-bilmiş tavrı yok edip daha ezik bir tavırda olmasını sağlardım.

YazarMesaj
DEATHNOTE_L
Admin
Admin
DEATHNOTE_L

Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz? - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz?   Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz? - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Ara. 04, 2009 8:43 pm

Laurana tam benim kafa dengim Very Happy
LightKaan

LightKaan

MesajKonu: Geri: Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz?   Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz? - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ara. 06, 2009 5:21 pm

Nightmare de benim düşüncemle aynı düşünüryor Very Happy
DEATHNOTE_L
Admin
Admin
DEATHNOTE_L

MesajKonu: Geri: Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz?   Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz? - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ara. 06, 2009 6:48 pm

Birbirinizin en yakın arkadaşı olmanızdan dolayı olmasın Very Happy
Nightmare
moderatör
moderatör
Nightmare

MesajKonu: Geri: Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz?   Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz? - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ara. 06, 2009 11:12 pm

LightKaan demiş ki:
Bence
Misa:Sevidği Kişiye Daha Çok Bağlansın.(Yakışıklı ve Akıllı Bir İnsana Neden Bağlanmasın ki Very Happy)
L:Tipi Değiştirim Garip Duruşlarını Değiştiririm
Light:Hiç Bir Kötü Yanı Yok!
Ryuk:Bence Lighta Adil Davranmalı Ve DeathNote Kurallarını Önceden Anlatmalıdır:D

Misa daha fazla mı bağlansın zaten çok bağlı biraz daha dikkatli izlemelisin bence
Laurana

Laurana

MesajKonu: Geri: Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz?   Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz? - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Ara. 11, 2009 7:17 pm

Nightmare demiş ki:
LightKaan demiş ki:
Bence
Misa:Sevidği Kişiye Daha Çok Bağlansın.(Yakışıklı ve Akıllı Bir İnsana Neden Bağlanmasın ki Very Happy)
L:Tipi Değiştirim Garip Duruşlarını Değiştiririm
Light:Hiç Bir Kötü Yanı Yok!
Ryuk:Bence Lighta Adil Davranmalı Ve DeathNote Kurallarını Önceden Anlatmalıdır:D

Misa daha fazla mı bağlansın zaten çok bağlı biraz daha dikkatli izlemelisin bence

katılıyorum.. biraz daha bağlansa olaylar zaten misa ve light çevresinde gelişir, aşk hikayesine dönerdi.. ( light başta misa'yı sevmiyor, ama zamanla aşık oluyor falan filan )
DEATHNOTE_L
Admin
Admin
DEATHNOTE_L

MesajKonu: Geri: Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz?   Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz? - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Ara. 11, 2009 10:20 pm

Evet bencede berbat olurdu
Nightmare
moderatör
moderatör
Nightmare

MesajKonu: Geri: Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz?   Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz? - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Ara. 14, 2009 9:37 pm

Bence hiç değişmemeli çünkü azıcık bir şey değişsede bu animenin bu kadar güzel olacağını sanmıyorum

Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz?
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» Elinde olsa hangi hayal kurgu kahramanını hayata geçirirdin?
» L'nin akrabalarından herhangi birisi olsaydı hangisinin olmasını isterdiniz? :D
» misa L aşık olsa ne olurdu
» Ryuk Rem e aşık olsa ne olurdu?
» hangi takımlısınız