Konunun ilk mesajı :Site bayağı faaliyetsiz olduğu için bi faaliyet başlatayım dedim… (Faaliyetler katılımla olur U_U ) Malum bi ben, bi selin-chan bide Laurana-chan'in aktifliğiyle olmuyor bu işler... U_U Düşündüğüm faaliyet şu: sitedeki benzeyen üyelerin Death Note’daki karakterlerin cosplaylerini yapması… Sonradan benim photoshoplarımla fotoğraflar yan yana konularak birleştirilecektir…
Bence gayet güzel olur, lütfen katılın. Sitemiz için güzel bir şeyler yapmaya çalışıyorum. U_U
Sitedeki herkesin yüzünü bilmediğim için herkesi bir karaktere öneremiyorum… Bu arada herkesin yalnızca bir karakter yapma hakkı vardır…
Bu arada Yamuk Prenses... Birleştirme konusunda senden yardım istiyorum, ben sadece saç göz rengiyle falan oynayacağım
Herneyse karakterler:
LIGHT YAGAMI:
Beyaz gömlek, kırmızı kravat, krem rengi pantolon… (Fazla kasmak istemedim, ama krem rengi ceket bulabilen varsa daha iyi… *__* ) Vee Light yapacak şahısın saçlarının kesinlikle benzemesi gerek, kumral, kahve, hafif sarı saçlar kafi… El yapımı bi Death Note yapılırsa da çok iyi olur… *___*
Uploaded with
ImageShack.usLight için adaylar;
*Nightmare
*L
Eğer Light için başka adaylarda varsa lütfen resmini koyup bildirsinler…
L:
İşte anime dünyasının kesinlikle en muhteşem karakteri… *___* Bu cosplay yapılırken tatlı şeyleride fotoğrafa sokmanız rica olunur…
Beyaz uzun kollu tişört, kot pantolon, siyah hafiften uzun saç + göz altına kalem çekilmesi zorunlu
Uploaded with
ImageShack.usL için adaylar;
*Bloody-B (Tanımazsınız belki ama gerçektende harika L cosplayleri var… En iyi arkadaşım ve yakında aktif olmaya başlayacak…
)
Daha aday varsa lütfen fotoğraf koyarak bildirsin…
MISA AMANE:
Siyah gothic elbise ve aksesuarlar, sarı saç ya da peruk…
Uploaded with
ImageShack.usMisa için adaylar:
*Ben XD (Misa için fena planlarım var, sarı peruk alıp tekrar Misa cosplayleri yapacağım. Önceden yaptığım Misa cosplaylerimde üyelerin yaptığı Death Note cosplayleri adlı başlıkta mevcut… ^_^ )
Başka aday varsa lütfen resmini koyup bildirsinler…
NEAR:
Beyaz gömlek, beyaz pantolon, beyaz çorap, beyaz saç diyemeyeceğim çünkü kimsenin beyaz saçı yoktur herhalde XD Beyaz peruğunuz varsa tabi… *__* Near cosplayi yapayan kişinin saçına photoshop uygulanacaktır. Bu yüzden kesinlikle ve kesinlikle koyu renkli saçlılar kabul edilemeyecek ve görüntü kalitesi çok iyi olan adaylar seçilecektir.
Uploaded with
ImageShack.usNear için adaylar;
*Nightmare (Sevmediğini biliyorum, ama sana uygun gibi geldi bana Seçim senin tabi *__* )
*7yedi
Daha başka aday varsa lütfen resmini koyarak bildirsin…
MELLO:
Siyah sıfır kol, siyah pantolon, siyah eldivenler, siyah çizme ya da olmadı converse XD Sarı saç ya da peruk, olmadı açık renkte saçlı bi arkadaş… Photoshopla yapabildiğim kadar sarı yapmaya çalışırım… Oyuncak tabanca bulabilirseniz ne mutlu, şu gerçek gibi görünenlerden *__* (Boncuklu tabanca mı ne deniyor onlara XD ) Olmadı Ülker golden dikdörtgen çikolatayla da idare ederiz sorun değil… XD
Uploaded with
ImageShack.usMello için adaylar;
*Lawliet
*L (Sevmediğini biliyorum ama sarışın olduğun için uygun gibi geldin bana *__* )
NAOMI MISORA:
Siyah pantolon, siyah deri ceket, siyah çizmeler ya da ayakkabılar, siyah ya da koyu renkli uzun saç…
Uploaded with
ImageShack.usNaomi için adaylar:
*Selin-chan (Sen bence gayet uygunsun, siyah deri ceketimde var dedin hem *__* ama daha kaliteli resimler çekip koymalısın bence harika olur… *__* )
*Yamuk Prenses
Başka adaylar varsa lütfen fotoğraf koyup bildirsinler…
TAKADA KIYOMI:
Ciddi, iş kadını tarzı kıyafetler… XD Kafaya göre takılmaca…
Kısa koyu renk saç…
Uploaded with
ImageShack.usTakada için adaylar:
* ????
Kişi bulamadım, eğer ki ben yaparım diyorsanız lütfen fotoğrafınızı koyup bildiriniz…
MIKAMI TERU:
Koyu renk takım elbise tarzı şeyler… *__* Koyu renk uzun saç…
Uploaded with
ImageShack.usMikami için adaylar:
*Bloody-B
Başka adaylar varsa lütfen fotoğraf koyup bildirsinler…
SAYU YAGAMI:
Bu da kız karakter sayısının az olmasından dolayı eklediğim bi karakter…
Kıyafette kafaya göre takılabilir… Ama genç kız kıyafetleri tarzı şeyler tercihimiz…
vee kumral, kahve uzun saç *__*
Uploaded with
ImageShack.usSayu için karakterler;
*Lawliet
*Yamuk Prenses
Başka aday varsa lütfen fotoğraf koyarak bildirsin…
ÖNEMLİ Mİ ÖNEMLİ NOT: “Ya birden fazla aday varsa, bunları sen mi seçeceksin yani :/ “ gibisinden kafanızda sorular uçuştuğuna eminim…
Birden fazla karaktere aday olan üyeler arasında bi anket yapılacaktır. Ankette en çok oyu alan karakteri yapma hakkına da sahip olacaktır…
“E peki mesela her iki karaktere de aday olupta kazanan bir kişi ikisini de mi yapacak? Bu haksızlık… “ dediğinizi duyar gibiyim…
Bu konuda da kazanan şanslımızın fikrini alacağız. Hangi karakteri istiyorsa onu yapar, diğerini bırakmak zorunda… XD bıraktığı karakteri de 2. olan kişi yapar…