Yazar | Mesaj |
---|
DEATHNOTE_L Admin
Mesaj Sayısı : 469 Kayıt tarihi : 10/11/09 Yaş : 31 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Yeteri kadar ingilizce bildiginize inaniyormusunuz ? Perş. Şub. 18, 2010 7:38 pm | |
| Ehuahahah ayy beni çok güldürüosun onurhan gerçekten, kuzenim iremde senin yaşında ama olanları çoktan anlamıştı kesin senin yerinde olsa şimdiye kadar | |
|
| |
Nightmare moderatör
| Konu: Geri: Yeteri kadar ingilizce bildiginize inaniyormusunuz ? Perş. Şub. 18, 2010 7:40 pm | |
| ıyyy iyiki bi yaşım küçük haa | |
|
| |
L Admin
| Konu: Geri: Yeteri kadar ingilizce bildiginize inaniyormusunuz ? Perş. Şub. 18, 2010 7:41 pm | |
| Olur mu geleceğin bi Alfred Nobel'i,Einstein'ı bu şekilde yetenekli çocuklardan çıkar.Ben eminim ki NASA Nightmare'i en yakın zamanda bünyesine katmak isteyecektir.Nasa tenisi takımına adam lazımmış | |
|
| |
DEATHNOTE_L Admin
| Konu: Geri: Yeteri kadar ingilizce bildiginize inaniyormusunuz ? Perş. Şub. 18, 2010 7:43 pm | |
| L: ehauahuahauha Nightmare: Yaşının küçük olmasına değil, bu yaşına rağmen süper derecede ingilizcen olduğunu söylemene ve sonrada kıvırmaya başlamana gülüyoruz biz | |
|
| |
Nightmare moderatör
| Konu: Geri: Yeteri kadar ingilizce bildiginize inaniyormusunuz ? Perş. Şub. 18, 2010 7:45 pm | |
| Baksana halaa dalga geçionuz NASA fln -_- | |
|
| |
DEATHNOTE_L Admin
| Konu: Geri: Yeteri kadar ingilizce bildiginize inaniyormusunuz ? Perş. Şub. 18, 2010 7:47 pm | |
| O zaman neymiiiş mütavaaazi olunacakmış, neymiş mübalağa (abartma) yapılmayacakmış... buda bizden sana abi vede abla tavsiyesi... Her neyse bu kadar dalga geçtiğim için gomenesai, ama kendimi tutamadım ne yapayım | |
|
| |
L Admin
| Konu: Geri: Yeteri kadar ingilizce bildiginize inaniyormusunuz ? Perş. Şub. 18, 2010 7:49 pm | |
| Sadece şaka yaptık.İnşallah kızmamışsındır.Yaşına rağmen kendinden daha büyük veya bilgili olabilecek kişilere karşı boyun eğmiyorsun.Bu özelliğini sevdim,kendine güven başarının en önemli anahtarlarından biridir | |
|
| |
DEATHNOTE_L Admin
| Konu: Geri: Yeteri kadar ingilizce bildiginize inaniyormusunuz ? Perş. Şub. 18, 2010 7:51 pm | |
| Vay L abimiz yine konuştu... Kızma Nightmare, affet bizi aehuahaha ( yaaaa tutamıyorum kendimi gerçektende gomenasai moralim bozuk şu sıralar kendimi dalgaya vurdum ) | |
|
| |
Nightmare moderatör
| Konu: Geri: Yeteri kadar ingilizce bildiginize inaniyormusunuz ? Perş. Şub. 18, 2010 7:59 pm | |
| bakk yhaa ii bea bi daha yorum yapmam -_-' kendi bilgileriniz bütün fourma yeter zaten -_-' | |
|
| |
DEATHNOTE_L Admin
| Konu: Geri: Yeteri kadar ingilizce bildiginize inaniyormusunuz ? Perş. Şub. 18, 2010 8:01 pm | |
| Kızma be Nightmare... Kralsın sen, reissin... Biz kimiz ki, sadece dalga geçmesini bilen alt tabaka insanlarız valla sen yorum yapmazsan forum boş kalır hacı gel unutalım bunları, bizi düşünmüyosan forumu düşün | |
|
| |
Laurana
| Konu: Geri: Yeteri kadar ingilizce bildiginize inaniyormusunuz ? Perş. Şub. 18, 2010 9:05 pm | |
| abi tamama abartmayın yaa bi yerden sonra fazla ileri gitmişsiniz (gitmişiz ) bence .. | |
|
| |
DEATHNOTE_L Admin
| Konu: Geri: Yeteri kadar ingilizce bildiginize inaniyormusunuz ? Perş. Şub. 18, 2010 9:06 pm | |
| Ehuahahah tamam ya bıraktım. Gomenasai bile dedim daha ne diyeyim | |
|
| |
| Yeteri kadar ingilizce bildiginize inaniyormusunuz ? | |
|