Death Note Türkiye
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Death Note Türkiye

Death Note Türkiye

AnasayfaAnasayfa  Death NoteDeath Note  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Ryuk Rem e aşık olsa ne olurdu?

+5
LightKaan
DEATHNOTE_L
Laurana
7yedi
Nightmare
9 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Nightmare
moderatör
moderatör
Nightmare

Ryuk Rem e aşık olsa ne olurdu? - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Ryuk Rem e aşık olsa ne olurdu?   Ryuk Rem e aşık olsa ne olurdu? - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Ara. 02, 2009 11:14 pm

Konunun ilk mesajı :

bence en az üç çocuk sonuçta basbakanda öyle diyor xD

YazarMesaj
Nightmare
moderatör
moderatör
Nightmare

MesajKonu: Geri: Ryuk Rem e aşık olsa ne olurdu?   Ryuk Rem e aşık olsa ne olurdu? - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Şub. 12, 2010 6:33 pm

ztn xD ama olsun evlat edinirler xD
7yedi
Admin
Admin
7yedi

MesajKonu: Geri: Ryuk Rem e aşık olsa ne olurdu?   Ryuk Rem e aşık olsa ne olurdu? - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Şub. 15, 2010 12:28 pm

ama burda varsayım yapıyorduk olmadı evlatlık edinirlermiş yok tüp bebek olayına giderler yada biri ameliyat olup cinsiyet değiştirir xD
https://deathnote.editboard.com
Nightmare
moderatör
moderatör
Nightmare

MesajKonu: Geri: Ryuk Rem e aşık olsa ne olurdu?   Ryuk Rem e aşık olsa ne olurdu? - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Şub. 15, 2010 8:11 pm

ee tmm yazalım biraz Very Happy Ryuk eve gelir karısı Rem e derki karıcığım çocuğumuz nerede Rem de bakkala elma almaya gitti der Ryukta off off dünyada olsaydık şimdi ne güzel elmalar yerdik Remde lan m**yakk zaten ölümmeleği şekrinde bakkalmı varr dünyaya gönderdim çocuğu Ryuk ta bana böle deme yoksa senin elmalarınıda yerim Rem: tmm yha sustumm sonra çocuk eli boş gelir Ryuk sorar elmalar nerde yavrucuğum?? Çocukta gelirken yedim der sonra Rem çocuğu keser içinden elmaları çıkarıp yer sonra Ryuk rem i keser içinden elmaları alır yer ve sonsuza kadar birbirlerini keserler ölmezler çünkü zaten ölümmeleği xD
DEATHNOTE_L
Admin
Admin
DEATHNOTE_L

MesajKonu: Geri: Ryuk Rem e aşık olsa ne olurdu?   Ryuk Rem e aşık olsa ne olurdu? - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Şub. 15, 2010 8:18 pm

Allah'ım ya Very Happy
Nightmare
moderatör
moderatör
Nightmare

MesajKonu: Geri: Ryuk Rem e aşık olsa ne olurdu?   Ryuk Rem e aşık olsa ne olurdu? - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Şub. 15, 2010 9:03 pm

xD nolcak yazalım Very Happy
7yedi
Admin
Admin
7yedi

MesajKonu: Geri: Ryuk Rem e aşık olsa ne olurdu?   Ryuk Rem e aşık olsa ne olurdu? - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 17, 2010 11:26 am

çalmadan yazalım bu çalıntı resmen Laughing çizgi roman şeklinde yazsak çok süper olur aslında Very Happy
Nightmare
moderatör
moderatör
Nightmare

MesajKonu: Geri: Ryuk Rem e aşık olsa ne olurdu?   Ryuk Rem e aşık olsa ne olurdu? - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 17, 2010 2:04 pm

:d bencede gerçekten çizgi roman çıkartabilcek varmı yha ciddi söliorm xD (çalıntı derkenn? Very Happy)
L
Admin
Admin
L

MesajKonu: Geri: Ryuk Rem e aşık olsa ne olurdu?   Ryuk Rem e aşık olsa ne olurdu? - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 17, 2010 4:33 pm

Şimdi Ryuk'da bir Brad Pitt sayılmaz ama Rem'e kadar düşeceğini de zannetmiyorum lol!
Laurana

Laurana

MesajKonu: Geri: Ryuk Rem e aşık olsa ne olurdu?   Ryuk Rem e aşık olsa ne olurdu? - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 17, 2010 4:41 pm

L demiş ki:
Şimdi Ryuk'da bir Brad Pitt sayılmaz ama Rem'e kadar düşeceğini de zannetmiyorum lol!

lol! söyldiğin şey cidden komedi ama benim şu anda güldüğüm şey yazdığını anlamak için cidden 3 kere okumuş olmam
L
Admin
Admin
L

MesajKonu: Geri: Ryuk Rem e aşık olsa ne olurdu?   Ryuk Rem e aşık olsa ne olurdu? - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 17, 2010 4:45 pm

Büyük ihtimalle ciddi bir yazı beklediğin için öyle olmuştur.Abi haklı değil miyim ne kaşı ne gözü belli şimdi Rem'e birinin aşık olabileceğini daha fazla tartışırsak Aysel Gürel'in,mezarında ''Ulan benim kıymetimi bilemediler'' diye kemikleri sızlar lol!
Nightmare
moderatör
moderatör
Nightmare

MesajKonu: Geri: Ryuk Rem e aşık olsa ne olurdu?   Ryuk Rem e aşık olsa ne olurdu? - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 17, 2010 6:47 pm

xD hehe süpersin xD bnde 3-4 kere okudum öle anladım xD
Laurana

Laurana

MesajKonu: Geri: Ryuk Rem e aşık olsa ne olurdu?   Ryuk Rem e aşık olsa ne olurdu? - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 17, 2010 7:11 pm

L demiş ki:
Büyük ihtimalle ciddi bir yazı beklediğin için öyle olmuştur.Abi haklı değil miyim ne kaşı ne gözü belli şimdi Rem'e birinin aşık olabileceğini daha fazla tartışırsak Aysel Gürel'in,mezarında ''Ulan benim kıymetimi bilemediler'' diye kemikleri sızlar lol!

hahaha bu çok güzeldi lol!
ama Rem bence sandığın kadar da çirki değil.. sonuçta bütün ölüm melekleri çürümüş -gibi- görünüyor ve bun agöre rem oldukça İYİ durumda Very Happy
7yedi
Admin
Admin
7yedi

MesajKonu: Geri: Ryuk Rem e aşık olsa ne olurdu?   Ryuk Rem e aşık olsa ne olurdu? - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Şub. 19, 2010 11:55 am

harbiden çıok tuhaf hikayeler çıktı bu hikayeden xD
Laurana

Laurana

MesajKonu: Geri: Ryuk Rem e aşık olsa ne olurdu?   Ryuk Rem e aşık olsa ne olurdu? - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Şub. 19, 2010 5:58 pm

amacımız oydu zaten xD

Ryuk Rem e aşık olsa ne olurdu?
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» misa L aşık olsa ne olurdu
» Ryuk kiraya bağlansaydi ne olurdu ?
» Yeni kira çıksa nasıl olurdu?
» Elinizde olsa L_Misa_Ryuk ve Light'ın'un hangi özelliklerini değiştirmek isterdiniz?
» Elinde olsa hangi hayal kurgu kahramanını hayata geçirirdin?