Death Note Türkiye
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Death Note Türkiye

Death Note Türkiye

AnasayfaAnasayfa  Death NoteDeath Note  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

_Claymore_

5 posters
YazarMesaj
DEATHNOTE_L
Admin
Admin
DEATHNOTE_L

_Claymore_ Empty
MesajKonu: _Claymore_   _Claymore_ Icon_minitimeC.tesi Kas. 14, 2009 11:18 pm

_Claymore_ 10171.th
_Claymore_ 337407.th
_Claymore_ Ep1506.th

Hikaye Yagi Norihironun Aynı adı taşıyan mangasından uyarlanmıştır.

Dünyada çok eski zamanlardan gelen insanların yaşamlarını yiyen youma denen yaratıklar vardır.Uzun bir zaman boyunca, insanlar herhangi bir yol olmadan onlarla yaşamak zorunda kalmışlardır.Yarı-insan yarı-canavar olan Claymore olarak bilinen dişi askerler Youma'yı gerçek formuna götürebilen ve bir silah olarak büyük bir kılıcı taşıyabilen gümüş gözlerle insanların Youma olarak adlandırdığı canavarlarla mücadele vereceklerdir.

Bir gün Clare adındaki bir Claymore, gittiği bir köyde küçük bir çocuğun abisini ele geçiren Yoma'yı öldürür. Çocuk ona minnettardır fakat o bunu sadece işi olduğu için yaptığını söyler. Köylü, Yoma çocuğun abisi olduğu için çocuğu köyde istemezler ve köyden atarlar. Clare, onu yanına alır ve yaşamak istediği köyü bulana kadar kendisiyle aşçı olarak yolculuk edebileceğini söyler.

KARAKTERLER

TERESA

Örgütün gelmiş geçmiş en güçlü 1 numaralı savaşçısıdır. Eşsiz bir Yoki hissetme yeteneği vardır. Rakiplerini avlarken Yoma güçlerini serbest bırakmaya bile gerek duymaz. Savaşırken soğukkanlı bir şekilde gülümsediği için lakabı "Soluk Gülümseyen Teresa"dır.
Yoma avlamak için uğradığı kasabalardan birinde Clare adını verdiği küçük bir kızla tanışır. Kız peşini bırakmaz ve Teresa'yla yolculuk etmek ister. İstemeye istemeye kızı yanına alır ama gelişen olaylarla Clare'ye bağlanır. Ama onu yaşadığı tehlikeli dünyaya dahil etmemek için kasabaların birinde bırakır. Daha sonra kasabaya haydut saldırısı olunca Clare'i de koruma içgüdüsüyle kendini kaybeder ve tüm haydut grubunu katlederek örgütün en katı kuralını çiğner. Örgüt Teresa'yı idam etmek için 2 numara ile 5 numara arasındaki savaşçıları toplar. 5'i savaşırken örgüte yeni katılan ve bir çocuk olan 2 numara Priscilla uyanışıyla beraber önce Teresa'yı sonra da av ekibini öldürür.

CLARE

Örgütün 47 numaralı savaşçısıdır. Anne ve babası Yomalar tarafından öldürüldükten sonra bir kasabada gelmiş geçmiş en güçlü Claymore olan Teresa ile karşılaşır. Teresa'ya bağlanır ve onla yolculuk etmeye başlar. Ancak Teresa Priscilla tarafından öldürülünce gönüllü olarak örgüte katılır. Amacı Teresa'nın başını alan Priscilla'dan intikam almaktır.
Genlerine Teresa'nın genleri aktarılır. Bu nedenle o tüm Claymore'lardan farklı olarak yarı yoma değil çeyrek yomadır.
Yoma avı sırasında gittiği kasabalardan birinde Raki adında bir çocukla tanışır ve onunla beraber yolculuk etmeye başlar.

RAKI

Ailesini Yomalar tarafından kaybetmiştir. Kasaba Raki'nin de Yoma olduğundan şüphelenerek onu kasabadan atar. O zamandan itibaren Clare ile yolculuk eder. Zaman geçtikçe birbirlerine bağlanırlar.

Bol kızlı bir anime olması sizi caydırmasın.Bol kızlı olduğu kadar bol kanlı ve bol heyecanlı bir anime.Hepinize tavsiye ederim!!!
Çok fazla karakter var normalde ama sadece ana karakterleri koyup fazla uzun olmadan sizi sıkmak istemedim.
7yedi
Admin
Admin
7yedi

_Claymore_ Empty
MesajKonu: Geri: _Claymore_   _Claymore_ Icon_minitimePtsi Kas. 16, 2009 9:30 am

paylaşım için sağol bunu biliyorum biraz bakmıştım Smile Smile
https://deathnote.editboard.com
DEATHNOTE_L
Admin
Admin
DEATHNOTE_L

_Claymore_ Empty
MesajKonu: Geri: _Claymore_   _Claymore_ Icon_minitimePtsi Kas. 16, 2009 1:59 pm

Bence bir an önce başlayıp bitirmelisin.Muhteşem bir şey...
Nightmare
moderatör
moderatör
Nightmare

_Claymore_ Empty
MesajKonu: Geri: _Claymore_   _Claymore_ Icon_minitimeCuma Ara. 04, 2009 8:24 am

Claymore şurdaki kılıcın adıydı değilmi?
DEATHNOTE_L
Admin
Admin
DEATHNOTE_L

_Claymore_ Empty
MesajKonu: Geri: _Claymore_   _Claymore_ Icon_minitimeCuma Ara. 04, 2009 8:56 pm

Hayır Claymore o savaşçıların adı
Nightmare
moderatör
moderatör
Nightmare

_Claymore_ Empty
MesajKonu: Geri: _Claymore_   _Claymore_ Icon_minitimeCuma Ara. 04, 2009 9:09 pm

Castlevania dan öle hatırlıyorum ama bilmem ok!
Laurana

Laurana

_Claymore_ Empty
MesajKonu: Geri: _Claymore_   _Claymore_ Icon_minitimeCuma Ara. 11, 2009 7:24 pm

güzsel bi animeye benziyorr, ama ne yazık ki vaktim yok Sad
DEATHNOTE_L
Admin
Admin
DEATHNOTE_L

_Claymore_ Empty
MesajKonu: Geri: _Claymore_   _Claymore_ Icon_minitimeCuma Ara. 11, 2009 10:27 pm

Vaktin olduğu zaman başlamalısın Very Happy
Laurana

Laurana

_Claymore_ Empty
MesajKonu: Geri: _Claymore_   _Claymore_ Icon_minitimeC.tesi Ara. 12, 2009 7:53 pm

yaza kaldı artık, okul beni bitiriyor ..
Yamuk Prenses

Yamuk Prenses

_Claymore_ Empty
MesajKonu: Geri: _Claymore_   _Claymore_ Icon_minitimeCuma Şub. 05, 2010 12:17 pm

ben başladım ve hayran kaldım .. Very Happy
Clare ve Teresa vazgeçilmezlerim ^^,
http://animanga.yetkinforum.net/forum.htm
DEATHNOTE_L
Admin
Admin
DEATHNOTE_L

_Claymore_ Empty
MesajKonu: Geri: _Claymore_   _Claymore_ Icon_minitimeCuma Şub. 05, 2010 12:19 pm

Kesinlikle sana katılıyorum. Muhteşem bi anime... Teresa hayranıyım ben. Very Happy Ama Clare'da seviyorum. Smile

_Claymore_
1 sayfadaki 1 sayfası