Death Note Türkiye
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Death Note Türkiye

Death Note Türkiye

AnasayfaAnasayfa  Death NoteDeath Note  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Vampire Knight

4 posters
YazarMesaj
L
Admin
Admin
L

Vampire Knight Empty
MesajKonu: Vampire Knight   Vampire Knight Icon_minitimeÇarş. Kas. 11, 2009 6:04 pm

Vampire Knight Vampireknight61l

Yuki'nin en erken hafızası kış günü fırtınalı bir gecedir, bir vampir tarafından ısırılmış olduğu yer...ve sonra Kaname adlı başka bir vampir tarafından kurtarılmıştır.
Bu olaydan sonra 10 yıl geçmiş Yuki Cross, Cross Akademisinin müdürünün kızı olarak evlat edinilmiş, büyütülmüştür.
Cross Akademisi iki değişik grup öğrencilerden meydana gelmektedir: Gündüzcüler ve Gececiler. Alacakaranlıkta gündüzcüler yatakhanelerine döndüklerinde yolları gececilerle yani vampirlerle aynı yerden geçmektedir. Yuki Cross ve Zero Kiryu okulun koruyucularıdır ve gündüzcüleri gececilerden korumaktadırlar, yani bir nevi gardiyanlardır. Bunu yapmalarındaki tek sebep gececilerin vampirlerle dolu olmasıdır. Gececi öğrencilerden biri olan yani bir vampir olan Kaname'yle Yuki'nin karasevdası yasak bir aşkın başlangıcı mıdır? veya ona onu çeken geçmişinde bir şey mi vardır? Çünkü bu sırların dünyasında hiçbir şey göründüğü gibi değildir ve hatta yanlış bir güvenin bedeli bile ölümden daha kötü olabilmektedir...
DEATHNOTE_L
Admin
Admin
DEATHNOTE_L

Vampire Knight Empty
MesajKonu: Geri: Vampire Knight   Vampire Knight Icon_minitimeÇarş. Şub. 10, 2010 11:12 pm

Ya başlamıştım bi ara bu animeye ama çok alacakaranlıkça geldi bana bıraktım 4. bölümde Very Happy
Yamuk Prenses

Yamuk Prenses

Vampire Knight Empty
MesajKonu: Geri: Vampire Knight   Vampire Knight Icon_minitimePerş. Şub. 11, 2010 7:52 am

İzlediğim ilk animedir Very Happy
Vk harika bir dizi bence ..
2.sezon sonu her ne kadar tatmin etmese de devam eder umarım .. Smile
Kaname favorim tabii ki Very Happy
http://animanga.yetkinforum.net/forum.htm
DEATHNOTE_L
Admin
Admin
DEATHNOTE_L

Vampire Knight Empty
MesajKonu: Geri: Vampire Knight   Vampire Knight Icon_minitimePerş. Şub. 11, 2010 11:05 am

Ben şu Blood+ ve D.Gray-man'i bi halledeyimde bununla uğraşcam inş. Very Happy
Lawliet~

Lawliet~

Vampire Knight Empty
MesajKonu: Geri: Vampire Knight   Vampire Knight Icon_minitimeSalı Haz. 29, 2010 1:01 pm

evet kesinlikle harika Very Happy 2sezonuda izledim Very Happy harikaydı ya I love you Very Happy
DEATHNOTE_L
Admin
Admin
DEATHNOTE_L

Vampire Knight Empty
MesajKonu: Geri: Vampire Knight   Vampire Knight Icon_minitimeSalı Ağus. 24, 2010 4:28 pm

Ben hala 1. sezonun 7sindeyim XD Başka animeler izliyorum Very Happy
Lawliet~

Lawliet~

Vampire Knight Empty
MesajKonu: Geri: Vampire Knight   Vampire Knight Icon_minitimeSalı Ağus. 24, 2010 4:43 pm

sen bu gidişle heeeçç bitiremicen zati XD
DEATHNOTE_L
Admin
Admin
DEATHNOTE_L

Vampire Knight Empty
MesajKonu: Geri: Vampire Knight   Vampire Knight Icon_minitimeSalı Ağus. 24, 2010 4:49 pm

XD
Yuuki'nin ceket için kumaşta almıştım halbuki XD
Lawliet~

Lawliet~

Vampire Knight Empty
MesajKonu: Geri: Vampire Knight   Vampire Knight Icon_minitimeSalı Ağus. 24, 2010 5:29 pm

baahh benim saclar uzuyo yapamıcaz o cosplayi tepene ekşiycem bi ömür kurtulamıcan benden Very Happy

Vampire Knight
1 sayfadaki 1 sayfası