selin<3death note
Mesaj Sayısı : 90 Kayıt tarihi : 29/06/10 Yaş : 26 Nerden : İstanbul
| Konu: yabancı sanatçılar Salı Tem. 20, 2010 1:27 pm | |
| bence ingilizce dışında yabancı bir dilde müzik dinleyenler garipseniyor bizim ülkemizde maalesef .Babamla birlikte yabancı grup ya da şarkıcıların müziklerini dinliyorum zaman zaman çünkü benim için müziğin dili değil güzelliği önemli eğer güzelse dinlerim ve diline de takılmam mesela koreli grup wonder girls var ben onların bazı şarkılarını beğeniyle dinliyorum ve arkadaşlarıma dinletince yüzüme garip garip bakıyolar.Sizin bu konulara özenli yaklaştığınızı biidiğim için bu sorunumu paylaşıyorum ve eğer istek olursa videoları seve seve yüklerim!! | |
|
DEATHNOTE_L Admin
Mesaj Sayısı : 469 Kayıt tarihi : 10/11/09 Yaş : 31 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: yabancı sanatçılar Salı Tem. 20, 2010 1:46 pm | |
| Bende japon grupları dinlerken çok zevk alıyorum, (Ama tipleri beni sinir ediyor, o da ayrı konu :/ Hepsi emo) Maximum The Hormone öyle değil mesela En sevdiğim Japon grup | |
|
selin<3death note
| Konu: Geri: yabancı sanatçılar Salı Tem. 20, 2010 2:54 pm | |
| ben de şarkıların değiştiğini gördükten sonra kliplerine bakmıştım | |
|
Nightmare moderatör
| Konu: Geri: yabancı sanatçılar Salı Tem. 20, 2010 6:29 pm | |
| Yha bence yabancı şarkılar Türkçe şarkılardan zaten çok daha iyi.. | |
|
Laurana
| Konu: Geri: yabancı sanatçılar Çarş. Tem. 21, 2010 2:49 pm | |
| bence öyle değil.. bizim şu anda türkçe şarkılara erişmemiş yabancılardan daha kolay yani daha fazla türkçe sanatçı tanıyoruz fkln filan.. yabancılardan ise sadece ünlü olmuş bielli bir yere gelmişleri tanıyoruz.. onlar zaten iyiler türkleri de o kadar ezmeyiverin | |
|
selin<3death note
| Konu: Geri: yabancı sanatçılar Çarş. Tem. 21, 2010 3:13 pm | |
| ama şöyle bir şey var ki orada müzik piyasasına girenlerin en azından yeteneği var biz de %50'sinin sesi güzel değil hadi onu geçtim sesi güzel olsa bile şarkı sözleri ve dansları berbat
| |
|
Laurana
| Konu: Geri: yabancı sanatçılar Cuma Tem. 23, 2010 3:02 pm | |
| orada derken?? bizdekilerin çoğunun sesi güzel olmayabilir ama yabancı sanatçıların seslerini bu kadar eleştirel yaklaşmıyorsun bence.. birçok yabancı sanatçının sesi birbirine benziyor ve sürekli aynı sesle şarkı söylüyorlar.. Türkler o kadar iyi mi hayır değil ama yabancılar da değil.. Dünyanın orasından burasından sesleri çok güzel olanlar iyi söz yazarlarıyla anlaşıyorlar ve ortaya çıkan albümler iyi oluyor | |
|