| ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
DEATHNOTE_L Admin
Mesaj Sayısı : 469 Kayıt tarihi : 10/11/09 Yaş : 31 Nerden : İstanbul
| Konu: ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Salı Haz. 01, 2010 1:28 am | |
| Bakın arkadaşlar, forumun canlı olmasını mı istiyorsunuz? öyleyse en azından şu animelerle ilgili olan şeylere bi cevap verin. Kendi çalışmalarımızı koyarsak daha eğlenceli bi ortam oluşacağını dününüyorum. Bu konuya kendi yaptığınız Death Note cosplay resimlerini koymanızı istiyorum. Benim yaptığım L ve Misa var... Ama koymayacağım... İyi ya da kötü, ilk başta başka birisinin koymasını bekliyorum. Lütfen biraz hareket getirelim, Death Note cosplayi yapmak o kadarda zor değil (Size gidin Naruto falan yapın demiyorum) Kıyafetler çok basit, hemen bulunabilecek tarzdan... Hadi bekliyorum... İyi ya da kötü olması önemli değil, önemli olan paylaşım... Ne zaman konu açsam hiçbirine rabet olmadı, paylaşım yapıyorum sadece onlara 1-2 tane cevap geliyo, kimse benim yaptığım paylaşımların karşılığını vermiyo... Tek istediğim paylaşımlarım karşısında başka paylaşımlar görmek... Bence sitenin aktif olmamasının bi nedenide bu... Afedersiniz ama hepiniz karşıdan bekliyosunuz, forum oyunlarına ya da gereksiz mesajlara konu açmakla olmuyo bu işler... Adam gibi paylaşımlar yapılana kadar bende paylaşım yapmıyorum artık... | |
|
| |
7yedi Admin
Mesaj Sayısı : 409 Kayıt tarihi : 09/11/09 Yaş : 33 Nerden : aydın
| Konu: Geri: ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Salı Haz. 01, 2010 8:36 am | |
| tamam burda cosplay bölümü açıyorum o zaman içini doldurmak size kalmış artık | |
|
| |
DEATHNOTE_L Admin
| Konu: Geri: ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Salı Haz. 01, 2010 12:20 pm | |
| Neden? Sendende bekliyorum... Al işte admin milletten beklerse millet neden bişeler yapsın ki bu site için... | |
|
| |
Nightmare moderatör
| |
| |
DEATHNOTE_L Admin
| Konu: Geri: ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Cuma Haz. 04, 2010 4:13 pm | |
| Senden Raito olur, biraz küçük bi Raito olur ama olur... Saçların benziyodu zaten yanlış hatırlamıyosam, bi gömlek,bi kravat, kumaş pantolon bulmak zor değil... Bide ceket olsa fena olmaz, ama olmasada olur. | |
|
| |
7yedi Admin
Mesaj Sayısı : 409 Kayıt tarihi : 09/11/09 Yaş : 33 Nerden : aydın
| Konu: Geri: ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri C.tesi Haz. 05, 2010 8:11 pm | |
| bence benzer işte onurhan | |
|
| |
Nightmare moderatör
| |
| |
selin<3death note
Mesaj Sayısı : 90 Kayıt tarihi : 29/06/10 Yaş : 26 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Perş. Tem. 22, 2010 8:16 am | |
| | |
|
| |
selin<3death note
| Konu: Geri: ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Perş. Tem. 22, 2010 8:19 am | |
| | |
|
| |
selin<3death note
| Konu: Geri: ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Perş. Tem. 22, 2010 8:20 am | |
| sizlerden de bekliyoruz | |
|
| |
DEATHNOTE_L Admin
| Konu: Geri: ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Cuma Tem. 23, 2010 10:25 am | |
| Sonunda... Kaç aydır bekliyorum birisinin cosp. yapmasını... Sana tüm şükranlarımı sunuyorum selin-chan ^_^ İlk cosplayin galiba, ilke göre iyi olmuş... Ama keşke saçlarını iki kulak yapsaydın ve biraz daha gülümseseydin Olsun yinede güzel olmuş. Boş olduğum bi zamanda bu fooğraflarından birini fotoşoplarım Sarı peruğa gelince benimde yok, ama alacağım inş. XD Benimde ilk yaptığım Misa cosplayiydi XD Neyse madem birisi koydu, söz verdiğim gibi bende koyuyorum Benim L'm... Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usBuda Misa'm... İlk yaptığım Misa'yı koyayım ilk... XD Uploaded with ImageShack.usBunlarda sonradan yaptıklarım... Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usAslında daha çokta... XD Neyse upload'a üşeniyorum... Aslında benden daha çok L'ye benzeyen arkadaşımla benim Misa olduğum grup cosplaylerimizde var. Eğer isterseniz onlarıda koyarım. Ama biizm daha büyük planlarımız var... Ben sarı peruk alacağım, arkadaşım L kıyafetlerini tekrardan alacak biyerlerden, ve Light'a benzeyen kuzenimde Light olacak ve asıl grup cosplayi yapacağız inş. diğer kuzenimin mikemmel fotoğrafçılığı sayesinde... ^_^ İsterseniz site içersinde grupça Death Note cosplayi yapabiliriz. Herkes yapacağı karakteri kendisi evde çeker ve ben gerekli photoshopları yaparak birleştiririm. Gerçi bu aktif olamayan siteden pek bi umudum yok, ama yinede söyleyeyim dedim, gerçektende çok güzel olurdu... :'( Ve selin-chan eğer bu site içersindeki Death Note cosplayi olayı yapılırsa ben sende bi Naomi Misora ışığı gördüm aslında... *__* Senden Naomi isteriz... | |
|
| |
selin<3death note
| Konu: Geri: ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Cuma Tem. 23, 2010 11:45 am | |
| tamam zaten boş vaktim var yapıp gönderirim | |
|
| |
selin<3death note
| Konu: Geri: ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Cuma Tem. 23, 2010 11:51 am | |
| yalnız filmdeki mi yoksa animedeki mi?(saç açısından soruyorum) | |
|
| |
selin<3death note
| Konu: Geri: ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Cuma Tem. 23, 2010 1:13 pm | |
| | |
|
| |
DEATHNOTE_L Admin
| Konu: Geri: ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Cuma Tem. 23, 2010 4:50 pm | |
| Selin-chan, gerçektende sende Naomi ışığı var, fakat resimler bireaz boydan ve daha net olsa daha iyi sonuçlar alabiliriz. Misaları çektiğin gibi çekebilir misin acaba? Yeni başlık açacağım oraya koyarsın. | |
|
| |
selin<3death note
| Konu: Geri: ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Cuma Tem. 23, 2010 5:20 pm | |
| tamam biraz hızlı davranmak zorunda kaldım malum hava çok sıcak | |
|
| |
DEATHNOTE_L Admin
| Konu: Geri: ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Cuma Tem. 23, 2010 8:49 pm | |
| Acelesi yok bende anca peruğu ağustosa alırım | |
|
| |
| ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri | |
|