Death Note Türkiye
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Death Note Türkiye

Death Note Türkiye

AnasayfaAnasayfa  Death NoteDeath Note  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri

4 posters
YazarMesaj
DEATHNOTE_L
Admin
Admin
DEATHNOTE_L

ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Empty
MesajKonu: ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri   ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Icon_minitimeSalı Haz. 01, 2010 1:28 am

Bakın arkadaşlar, forumun canlı olmasını mı istiyorsunuz? öyleyse en azından şu animelerle ilgili olan şeylere bi cevap verin. Kendi çalışmalarımızı koyarsak daha eğlenceli bi ortam oluşacağını dününüyorum.
Bu konuya kendi yaptığınız Death Note cosplay resimlerini koymanızı istiyorum. Benim yaptığım L ve Misa var... Ama koymayacağım... İyi ya da kötü, ilk başta başka birisinin koymasını bekliyorum. Lütfen biraz hareket getirelim, Death Note cosplayi yapmak o kadarda zor değil (Size gidin Naruto falan yapın demiyorum) Kıyafetler çok basit, hemen bulunabilecek tarzdan... Hadi bekliyorum... İyi ya da kötü olması önemli değil, önemli olan paylaşım... Ne zaman konu açsam hiçbirine rabet olmadı, paylaşım yapıyorum sadece onlara 1-2 tane cevap geliyo, kimse benim yaptığım paylaşımların karşılığını vermiyo... Tek istediğim paylaşımlarım karşısında başka paylaşımlar görmek... Bence sitenin aktif olmamasının bi nedenide bu... Afedersiniz ama hepiniz karşıdan bekliyosunuz, forum oyunlarına ya da gereksiz mesajlara konu açmakla olmuyo bu işler... Adam gibi paylaşımlar yapılana kadar bende paylaşım yapmıyorum artık...
7yedi
Admin
Admin
7yedi

MesajKonu: Geri: ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri   ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Icon_minitimeSalı Haz. 01, 2010 8:36 am

tamam burda cosplay bölümü açıyorum o zaman Smile içini doldurmak size kalmış artık Very Happy
https://deathnote.editboard.com
DEATHNOTE_L
Admin
Admin
DEATHNOTE_L

MesajKonu: Geri: ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri   ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Icon_minitimeSalı Haz. 01, 2010 12:20 pm

Neden? Sendende bekliyorum... Al işte admin milletten beklerse millet neden bişeler yapsın ki bu site için...
Nightmare
moderatör
moderatör
Nightmare

MesajKonu: Geri: ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri   ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Icon_minitimePerş. Haz. 03, 2010 5:09 pm

Zor be ama benzemek Very Happy Very Happy
DEATHNOTE_L
Admin
Admin
DEATHNOTE_L

MesajKonu: Geri: ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri   ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Icon_minitimeCuma Haz. 04, 2010 4:13 pm

Senden Raito olur, biraz küçük bi Raito olur ama olur...
Saçların benziyodu zaten yanlış hatırlamıyosam, bi gömlek,bi kravat, kumaş pantolon bulmak zor değil... Bide ceket olsa fena olmaz, ama olmasada olur.
7yedi
Admin
Admin
7yedi

MesajKonu: Geri: ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri   ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Icon_minitimeC.tesi Haz. 05, 2010 8:11 pm

bence benzer işte onurhan Smile
https://deathnote.editboard.com
Nightmare
moderatör
moderatör
Nightmare

MesajKonu: Geri: ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri   ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Icon_minitimeC.tesi Haz. 05, 2010 10:06 pm

tmm denicem Very Happy Very Happy
selin<3death note

selin<3death note

MesajKonu: Geri: ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri   ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Icon_minitimePerş. Tem. 22, 2010 8:16 am

selin<3death note

selin<3death note

MesajKonu: Geri: ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri   ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Icon_minitimePerş. Tem. 22, 2010 8:19 am

özür dilerim son iki adres yanlış galiba tekrar gönderiyorum: http://yfrog.com/04vlcsnap2010072208h49m11p
http://yfrog.com/mfvlcsnap2010072208h49m20j
selin<3death note

selin<3death note

MesajKonu: Geri: ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri   ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Icon_minitimePerş. Tem. 22, 2010 8:20 am

sizlerden de bekliyoruz
Smile
DEATHNOTE_L
Admin
Admin
DEATHNOTE_L

MesajKonu: Geri: ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri   ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Icon_minitimeCuma Tem. 23, 2010 10:25 am

Sonunda... Kaç aydır bekliyorum birisinin cosp. yapmasını... Sana tüm şükranlarımı sunuyorum selin-chan ^_^
İlk cosplayin galiba, ilke göre iyi olmuş... Ama keşke saçlarını iki kulak yapsaydın ve biraz daha gülümseseydin Smile Olsun yinede güzel olmuş. Boş olduğum bi zamanda bu fooğraflarından birini fotoşoplarım Smile
Sarı peruğa gelince benimde yok, ama alacağım inş. XD Benimde ilk yaptığım Misa cosplayiydi XD
Neyse madem birisi koydu, söz verdiğim gibi bende koyuyorum Smile
Benim L'm...
ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Sqswq2.th

Uploaded with ImageShack.us
ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Ojm.th

ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Ojm1o.th
ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Resim0017.th

ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Resim0026.th

ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Resim0042.th

Buda Misa'm...
İlk yaptığım Misa'yı koyayım ilk... XD
ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Resim0034.th

Bunlarda sonradan yaptıklarım...
ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Vgdxg.th
ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Gbsuye.th
ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Esresrwr.th

ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Dsc00896c.th
ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Dsc00797gg.th

Aslında daha çokta... XD Neyse upload'a üşeniyorum...
Aslında benden daha çok L'ye benzeyen arkadaşımla benim Misa olduğum grup cosplaylerimizde var. Eğer isterseniz onlarıda koyarım. Ama biizm daha büyük planlarımız var... Very Happy Ben sarı peruk alacağım, arkadaşım L kıyafetlerini tekrardan alacak biyerlerden, ve Light'a benzeyen kuzenimde Light olacak ve asıl grup cosplayi yapacağız inş. diğer kuzenimin mikemmel fotoğrafçılığı sayesinde... ^_^
İsterseniz site içersinde grupça Death Note cosplayi yapabiliriz. Herkes yapacağı karakteri kendisi evde çeker ve ben gerekli photoshopları yaparak birleştiririm. Gerçi bu aktif olamayan siteden pek bi umudum yok, ama yinede söyleyeyim dedim, gerçektende çok güzel olurdu... :'(
Ve selin-chan eğer bu site içersindeki Death Note cosplayi olayı yapılırsa ben sende bi Naomi Misora ışığı gördüm aslında... *__* Senden Naomi isteriz...
selin<3death note

selin<3death note

MesajKonu: Geri: ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri   ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Icon_minitimeCuma Tem. 23, 2010 11:45 am

tamam zaten boş vaktim var yapıp gönderirim Smile
selin<3death note

selin<3death note

MesajKonu: Geri: ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri   ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Icon_minitimeCuma Tem. 23, 2010 11:51 am

yalnız filmdeki mi yoksa animedeki mi?(saç açısından soruyorum)
selin<3death note

selin<3death note

MesajKonu: Geri: ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri   ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Icon_minitimeCuma Tem. 23, 2010 1:13 pm

DEATHNOTE_L
Admin
Admin
DEATHNOTE_L

MesajKonu: Geri: ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri   ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Icon_minitimeCuma Tem. 23, 2010 4:50 pm

Selin-chan, gerçektende sende Naomi ışığı var, fakat resimler bireaz boydan ve daha net olsa daha iyi sonuçlar alabiliriz. Misaları çektiğin gibi çekebilir misin acaba? Yeni başlık açacağım oraya koyarsın.
selin<3death note

selin<3death note

MesajKonu: Geri: ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri   ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Icon_minitimeCuma Tem. 23, 2010 5:20 pm

tamam biraz hızlı davranmak zorunda kaldım malum hava çok sıcak Smile
DEATHNOTE_L
Admin
Admin
DEATHNOTE_L

MesajKonu: Geri: ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri   ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri Icon_minitimeCuma Tem. 23, 2010 8:49 pm

Acelesi yok bende anca peruğu ağustosa alırım Very Happy

ÜYELERİN YAPTIĞI Death Note Cosplayleri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Başkalarının Bilgisayarda yaptığı muhteşem Death Note resim
» Death Note
» Death Note Bob
» Cosplay Death Note
» death note yayılmalı