Death Note Türkiye
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Death Note Türkiye

Death Note Türkiye

AnasayfaAnasayfa  Death NoteDeath Note  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Yalnız Benim Ol (Liz Carlyle)

YazarMesaj
Yamuk Prenses

Yamuk Prenses

Yalnız Benim Ol (Liz Carlyle) Empty
MesajKonu: Yalnız Benim Ol (Liz Carlyle)   Yalnız Benim Ol (Liz Carlyle) Icon_minitimePtsi Mayıs 31, 2010 6:40 pm

Yalnız Benim Ol (Liz Carlyle) 331296e8

Yazar: Liz Carlyle
Yayın Evi: Pegasus Yayınları
Yayın Yılı: Ocak 2010

Gizemli bir cinayet,

Entrika dolu bir ev,

Karanlık sırlar,

İmkânsız bir aşk…

Leydi Phaedra soylu bir İngiliz hanımefendisi; Lord Tristan Talbot ise iflah olmaz bir kadın avcısıdır.

Birbirlerine bir mıknatısın kutupları gibi zıt olan bu iki kişiyi tutku dolu bir aşka ve sıcak gecelere hazırlayan, karanlık bir sır ve gizemli bir cinayet olmuştur.

Leydi Phaedra Northampton’ın kılıktan kılığa girip peşine düştüğü tehlikeli gerçeklerin, Lord Talbot’un bambaşka nedenlerle giriştiği gizli işlerle çakışması çok sürmemiş, olayların gelişimi onları giderek birbirlerine yaklaştırmıştır. Bu sırada kadınlığının kuytularıyla tanışan Leydi Phaedra, kendini yavaş yavaş Lord Talbot’un hakimiyetine bırakmaya başlamıştır. Ancak bu ilişkinin mutlu sona ulaşmasının önündeki büyük engel nasıl aşılacaktır?

“Oldukça duygusal ve zarif, Carlyle’nin tarihi roman tarzı muhteşem.”

—Booklist
http://animanga.yetkinforum.net/forum.htm

Yalnız Benim Ol (Liz Carlyle)
1 sayfadaki 1 sayfası