Death Note Türkiye
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Death Note Türkiye

Death Note Türkiye

AnasayfaAnasayfa  Death NoteDeath Note  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Tutulma’nın Yan Kitabı Çıkıyor: Bree Tanner’ın Kısa İkinci Hayatı

4 posters
YazarMesaj
7yedi
Admin
Admin
7yedi

Tutulma’nın Yan Kitabı Çıkıyor: Bree Tanner’ın Kısa İkinci Hayatı Empty
MesajKonu: Tutulma’nın Yan Kitabı Çıkıyor: Bree Tanner’ın Kısa İkinci Hayatı   Tutulma’nın Yan Kitabı Çıkıyor: Bree Tanner’ın Kısa İkinci Hayatı Icon_minitimePtsi Mayıs 31, 2010 4:22 pm

Twilight hayranlarına müjde! Serinin yazarı Stephenie Meyer, yazdığı yeni Alacakaranlık serisi kitabını internet sitesinde yaptığı bir açıklama ile duyurdu.

Kitabın adı: Bree Tanner’ın Kısa İkinci Hayatı
Tutulma’nın Yan Kitabı Çıkıyor: Bree Tanner’ın Kısa İkinci Hayatı Atp2zs10

Eser, serinin üçüncüsü Eclipse (Tutulma)’nın kısa romanı şeklinde yazılmış. 192 sayfadan oluşan kitabın ilk baskısı 1.5 milyon adet olacak.

Bu kısa roman, Tutulma’da tanıştığımız yenidoğan vampir Bree’nin bakış açısı ile anlatılacak. Ve bu yeni Alacakaranlık serisi kitabı, 5 Haziran 2010 tarihinde raflardaki yerini alacak.

Bree karakteri, Cullen ailesinin düşmanı olan Victoria tarafından yaratılan yenidoğan vampir ordusunun bir parçası olarak karşımıza çıkmıştı. Victoria’nın vampir aşkı James’i öldürmesinin ardından intikama susayan Victoria’nın planı Cullen’lar ve Bella’yı öldürmek için bu orduyu kullanmaktır.

Meyer USA TODAY ile yaptığı röportajda “Bunu yazmaya uzun zaman önce başladım. Tutulma’yı düzenlediğim zamanlardı. Bu daha çok benim hikayede neyin olup bittiğini netleştirebilmem için yaptığım bir çalışma idi.

Bree Tanner’in Kısa İkinci Hayatı daha çok Tutulma çayırlıkta gerçekleşen büyük kavgadan (Cullen’lar ve vampir ordusu arasında) önce yenidoğan varlığının son haftasını anlatıyor. Bu Bree ölmeden önceki son hafta.” açıklamasında bulundu.

Hayranlar bir sonraki Alacakaranlık serisi romanının, Edward Cullen’ın bakış açısı ile anlatıldığı “Geceyarısı Güneşi” olmasını bekliyorlardı. Fakat yazar
Meyer “Hepsinin Geveyarısı Güneşini beklediklerini düşünüyorum. Ama şu anda vampirler hakkında yazmıyorum.” dedi.

Yazar, Geceyarısı Güneşi’nin bir kısmını izni olmadan internet ortamında yayıldığında, kitabı yazmayı süresiz olarak durdurmuştu.
https://deathnote.editboard.com
selin<3death note

selin<3death note

MesajKonu: Geri: Tutulma’nın Yan Kitabı Çıkıyor: Bree Tanner’ın Kısa İkinci Hayatı   Tutulma’nın Yan Kitabı Çıkıyor: Bree Tanner’ın Kısa İkinci Hayatı Icon_minitimeSalı Haz. 29, 2010 9:36 pm

ben aldım bakalım nasıl bişi çıkıcak hadi hayırlısı Smile
DEATHNOTE_L
Admin
Admin
DEATHNOTE_L

MesajKonu: Geri: Tutulma’nın Yan Kitabı Çıkıyor: Bree Tanner’ın Kısa İkinci Hayatı   Tutulma’nın Yan Kitabı Çıkıyor: Bree Tanner’ın Kısa İkinci Hayatı Icon_minitimePerş. Tem. 01, 2010 10:10 pm

Görmüştüm ama almadım... Pekte twilight hayranı olduğum söylenemez Very Happy
Yamuk Prenses

Yamuk Prenses

MesajKonu: Geri: Tutulma’nın Yan Kitabı Çıkıyor: Bree Tanner’ın Kısa İkinci Hayatı   Tutulma’nın Yan Kitabı Çıkıyor: Bree Tanner’ın Kısa İkinci Hayatı Icon_minitimeCuma Tem. 02, 2010 10:09 pm

Kapağı güzelmiş ama baydılar iyice ya Very Happy
sıkıldım şu twilighttan Very Happy
http://animanga.yetkinforum.net/forum.htm
DEATHNOTE_L
Admin
Admin
DEATHNOTE_L

MesajKonu: Geri: Tutulma’nın Yan Kitabı Çıkıyor: Bree Tanner’ın Kısa İkinci Hayatı   Tutulma’nın Yan Kitabı Çıkıyor: Bree Tanner’ın Kısa İkinci Hayatı Icon_minitimeCuma Tem. 02, 2010 10:35 pm

Aynen Very Happy

Tutulma’nın Yan Kitabı Çıkıyor: Bree Tanner’ın Kısa İkinci Hayatı
1 sayfadaki 1 sayfası