Death Note Türkiye
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Death Note Türkiye

Death Note Türkiye

AnasayfaAnasayfa  Death NoteDeath Note  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Keşke Klasik Son Olmasaydı..

4 posters
YazarMesaj
grkngrn

grkngrn

Keşke Klasik Son Olmasaydı.. Empty
MesajKonu: Keşke Klasik Son Olmasaydı..   Keşke Klasik Son Olmasaydı.. Icon_minitimeÇarş. Ocak 13, 2010 11:47 pm

Bir anime hastası olarak söylemeliyimki şuana dek yapılmış en iyi animeydi 10 uzerinden 10 verirdim AMA herzamanki gibi iyinin kazanmasıyla bitmeseydi.. Light'ın ölmesi üzücüydü Sad başından dizinin lightonun öleceğiini anlamıştım eğer kira kazansaydı ozaman dizi tam anlamıyla mükemmel ve diğer tum sonlardan farklı olurdu diye düşünüyorum. Birde sountracklerine hastayım bu animenin Smile
DEATHNOTE_L
Admin
Admin
DEATHNOTE_L

MesajKonu: Geri: Keşke Klasik Son Olmasaydı..   Keşke Klasik Son Olmasaydı.. Icon_minitimeCuma Ocak 15, 2010 1:25 pm

Bence son gayet iyi. Light'ı öldürmeselerdi asıl klasik son olurdu. Hem Light'ın hem L'nin ölmesi animeyi gayet ilginç kılıyor. Tabi L'nin ölmemesini isterdim. Ama dediğim gibi ikisininde ölmesi sonu ilginç kılmış, basit değil...
grkngrn

grkngrn

MesajKonu: Geri: Keşke Klasik Son Olmasaydı..   Keşke Klasik Son Olmasaydı.. Icon_minitimeCuma Ocak 15, 2010 6:51 pm

Dizinin başında belliydi ama light'ın öleceği çünkü herzaman iyiler kazanır.. ayrıca light'ın o kadar ayrıntıyı düşünüp sonundaki o küçük ayrıntıyı düşünememesine sinir oldum kitapların ikisinide değiştirdikleri nasıl aklına gelmezki? light son sahnede evet ben kirayım diyip gülmeye başladğında tamam dedim kesin başka şeylerde planlamıştı planladığı gibi gitti herşey:) ama hayal kırıklığına uğradım.. o kadar zeki birinin kazanması gerekiyordu bu arada bende lighto taraftarıyım sözlerimdende anlaşılacağı gibi:) ne L ne Near nede Mello HATTA 3ünü toplasan ki bu 2 tane L yapar:) Light kadar edemezler..
Laurana

Laurana

MesajKonu: Geri: Keşke Klasik Son Olmasaydı..   Keşke Klasik Son Olmasaydı.. Icon_minitimeCuma Ocak 15, 2010 7:52 pm

DEATHNOTE_L demiş ki:
Bence son gayet iyi. Light'ı öldürmeselerdi asıl klasik son olurdu. Hem Light'ın hem L'nin ölmesi animeyi gayet ilginç kılıyor. Tabi L'nin ölmemesini isterdim. Ama dediğim gibi ikisininde ölmesi sonu ilginç kılmış, basit değil...

katılıyorum... ikisinin de ölmüş olması sonu klasiklikten kurtarıyor.. ben yine de L'in daha zeki olduğuun düşünüyorum Razz
grkngrn

grkngrn

MesajKonu: Geri: Keşke Klasik Son Olmasaydı..   Keşke Klasik Son Olmasaydı.. Icon_minitimeC.tesi Ocak 16, 2010 8:17 pm

L daha zeki olsaydı Kira ölmüş olurdu baştan.. Dizinin sonu içn klasik dememin nedeni ise sonuçta Kira'nın ölmüş olması L ölmüş olablr ama mirası devam ediyor veletle:) Ama Kira gerçekte ölse bile kalbimizde yaşıyor:P
Nightmare
moderatör
moderatör
Nightmare

MesajKonu: Geri: Keşke Klasik Son Olmasaydı..   Keşke Klasik Son Olmasaydı.. Icon_minitimeC.tesi Ocak 16, 2010 8:23 pm

doğru dedin ama önemli olan kira olması değil sonuçta yerni animede yeni kira olcak önemli olan Light!
grkngrn

grkngrn

MesajKonu: Geri: Keşke Klasik Son Olmasaydı..   Keşke Klasik Son Olmasaydı.. Icon_minitimeC.tesi Ocak 16, 2010 9:04 pm

Benim için tek bi Kira var oda Light zaten gerisi çakma kira:) avatarımdaki L'de Light'ın L'si yanlış anlaşılmasın:)
DEATHNOTE_L
Admin
Admin
DEATHNOTE_L

MesajKonu: Geri: Keşke Klasik Son Olmasaydı..   Keşke Klasik Son Olmasaydı.. Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 2:32 pm

Ben yanlış anlarım. O L'nin L'si Light'ın değil. Her neyse bu konu çoğu kez tartışıldı, L'mi zeki Kira'mı ama tekrar söylüyorum Light'ın yanında ölüm melekleri olmasaydı hiç bir halt yapamazdı, L'den de önce ölürdü. Zaten yapımcılar Light'ı L'den önce öldürseydi saçma olurdu çünkü Kira olan Light, animenin adıda Death Note...Death Note'u kullanan birisi olmalı değil mi? Baştan Light karakterini yaratılıp sonradan L'den önce ölmesi animeyi sıkıcı yapardı.
Nightmare
moderatör
moderatör
Nightmare

MesajKonu: Geri: Keşke Klasik Son Olmasaydı..   Keşke Klasik Son Olmasaydı.. Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 2:36 pm

Evet ama hiç ölmeseydi ne güzel olurdu animeyi daha çok uzatabilirlerdi gerçi çoğu kişi L olmayınca zevki kaçtı diyor bencede biraz öyle ama en azından Near vardı Near a L in davranışlarını verebilirlerdi ve anime çok daha fazla uzardı belki şu an bile uzayabilir Light 3 yere gider orda yeni maceralar onu bekler. Ama nedense anime yapımcılarından bir şey çıkmıyor bana satsalar animeyi ben devam ettirirdim Very Happy
grkngrn

grkngrn

MesajKonu: Geri: Keşke Klasik Son Olmasaydı..   Keşke Klasik Son Olmasaydı.. Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 5:25 pm

DEATHNOTE_L demiş ki:
Ben yanlış anlarım. O L'nin L'si Light'ın değil. Her neyse bu konu çoğu kez tartışıldı, L'mi zeki Kira'mı ama tekrar söylüyorum Light'ın yanında ölüm melekleri olmasaydı hiç bir halt yapamazdı, L'den de önce ölürdü. Zaten yapımcılar Light'ı L'den önce öldürseydi saçma olurdu çünkü Kira olan Light, animenin adıda Death Note...Death Note'u kullanan birisi olmalı değil mi? Baştan Light karakterini yaratılıp sonradan L'den önce ölmesi animeyi sıkıcı yapardı.

Sonuçta lightın bildigi herşeyi Lde ögrendi eğer lighttan zeki olsa durdurablrdi onu lightın yaptıgı o planlar aklnn ucundan bile geçmedi.. Lightın daha zeki oldugu zaten apaçık L'nin ölümüde gösterio bunu.. Ayrıca yapımcılar lightı Lden önce öldürseler hiçte saçma olmazdı sonuçta bir tane kira yok yani ölüm defterinini kullanan bir kişi dizi devam edebilirdi ama lightın zekası olmadan fazla ilgi çekici olmazdıSmile
DEATHNOTE_L
Admin
Admin
DEATHNOTE_L

MesajKonu: Geri: Keşke Klasik Son Olmasaydı..   Keşke Klasik Son Olmasaydı.. Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 7:16 pm

Benim demeye çalıştığım başka kira olamazdı değil... İlk Kira Lighttı başka bi kirayla devam etse saçmalık olurdu. Sana sorarım Rem olmasa öldürebilirmiydi, dediklerimi anlamıyorsun herhalde ya da anlamamazlıktan geliyorsun
Laurana

Laurana

MesajKonu: Geri: Keşke Klasik Son Olmasaydı..   Keşke Klasik Son Olmasaydı.. Icon_minitimePtsi Ocak 18, 2010 6:06 pm

bence burada hangisinin önce öldüğü önemli değil. önemli olan ikisini de ölmü şolması.. ve bence yapımcıların yapmaya çalıştığı şey bu olabilir: her iki karakter de zeki, her ikisi de öldü.. aslında birbirlerine çok yakınlar.. böylelikle anime tipik bi animeol maktan çıkmış oluyo.. sonuçta iki tane baş kahramanı var( genelde bir tane olur).. death note zaten ölüm defteri demek, yani animede birilerinin öleceği başından beri belliydi..
DEATHNOTE_L
Admin
Admin
DEATHNOTE_L

MesajKonu: Geri: Keşke Klasik Son Olmasaydı..   Keşke Klasik Son Olmasaydı.. Icon_minitimePtsi Ocak 18, 2010 7:51 pm

Ayy Allah'a şükür bende bunu demeye çalışıyordum. Anlamıştır herhalde artık Very Happy
Laurana

Laurana

MesajKonu: Geri: Keşke Klasik Son Olmasaydı..   Keşke Klasik Son Olmasaydı.. Icon_minitimePtsi Ocak 18, 2010 9:38 pm

umuyoruz ki anlamıştır Very Happy.. özlemişim bu tartışmaları yaa Smile)
DEATHNOTE_L
Admin
Admin
DEATHNOTE_L

MesajKonu: Geri: Keşke Klasik Son Olmasaydı..   Keşke Klasik Son Olmasaydı.. Icon_minitimePtsi Ocak 18, 2010 9:45 pm

Aynen bende Very Happy
grkngrn

grkngrn

MesajKonu: Geri: Keşke Klasik Son Olmasaydı..   Keşke Klasik Son Olmasaydı.. Icon_minitimePerş. Ocak 21, 2010 1:29 am

DEATHNOTE_L demiş ki:
Benim demeye çalıştığım başka kira olamazdı değil... İlk Kira Lighttı başka bi kirayla devam etse saçmalık olurdu. Sana sorarım Rem olmasa öldürebilirmiydi, dediklerimi anlamıyorsun herhalde ya da anlamamazlıktan geliyorsun

Haklısın Rem olmasa öldüremezdi ama Remi o şekilde kullanmakta gerçekten süper bir zeka ister izlerken kmsenin aklına bile gelmemiştir remi o şekilde kullanabileceği:) Light'ın L'den zeki olduguna bunun gibi pek çok kanıt gösterilebilir ama 3ü birleşnce L Mello ve Near bir şansı kalmıyor Efendi Kira'nın:)
grkngrn

grkngrn

MesajKonu: Geri: Keşke Klasik Son Olmasaydı..   Keşke Klasik Son Olmasaydı.. Icon_minitimePerş. Ocak 21, 2010 1:32 am

Laurana demiş ki:
bence burada hangisinin önce öldüğü önemli değil. önemli olan ikisini de ölmü şolması.. ve bence yapımcıların yapmaya çalıştığı şey bu olabilir: her iki karakter de zeki, her ikisi de öldü.. aslında birbirlerine çok yakınlar.. böylelikle anime tipik bi animeol maktan çıkmış oluyo.. sonuçta iki tane baş kahramanı var( genelde bir tane olur).. death note zaten ölüm defteri demek, yani animede birilerinin öleceği başından beri belliydi..

Evet Laurana bir düşününce dizi gerçekten en iyi bu şekilde bitebilrdi ikiside ölerek.. ama üzüzülüyorum ya Lighto super yapıyordu dunyayı utopyaya çevirecekti bide benim tek eğlencem olmuştu 2-3 gunlugune bu dizi Smile
Laurana

Laurana

MesajKonu: Geri: Keşke Klasik Son Olmasaydı..   Keşke Klasik Son Olmasaydı.. Icon_minitimePerş. Ocak 21, 2010 7:49 pm

bence kiranın (light'ın) yaratacağı dünya ütopya olmazdı.. sonuçta bütün suçluları öldürüyordu, yani bir anlamda bir katildi.. ama tanrı rolüne soyunduğu için halk tarafından sevilme ihtimali de vara ama.. neyse o kadar kafa yorucak vaktim yok bu konuya.. aslında bayağı zevkli oludu, animeyi devam ettirmeye çalısak ya da bir şey farklı olunca ortasya çıkabilecek soruçları düşünsek Very Happy ... falanfilan falan falan.. Razz
bu arada avatarın güzelmiş grkngrn Cool
grkngrn

grkngrn

MesajKonu: Geri: Keşke Klasik Son Olmasaydı..   Keşke Klasik Son Olmasaydı.. Icon_minitimeCuma Ocak 22, 2010 2:37 pm

Teşekkürler:) ya zaten telif hakkını satn alıp animeyi devam ettirmek yegane görevim artk benim bitirim bi universiteyi kesinlkle yapacam bunu:) boyle dizinin bidaha geleceini sanmıyorum dunyaya..
Laurana

Laurana

MesajKonu: Geri: Keşke Klasik Son Olmasaydı..   Keşke Klasik Son Olmasaydı.. Icon_minitimeCuma Ocak 22, 2010 3:43 pm

haklısın ama deavımın tutması için çok çok iyi bi şeyler yapmalısın..
DEATHNOTE_L
Admin
Admin
DEATHNOTE_L

MesajKonu: Geri: Keşke Klasik Son Olmasaydı..   Keşke Klasik Son Olmasaydı.. Icon_minitimeCuma Ocak 22, 2010 6:27 pm

Bence grkngrn'ün eline geçmesin telif hakkı Death Note'un mazallah Kira'yı diriltir, L'yi ezerde ezer Very Happy
grkngrn

grkngrn

MesajKonu: Geri: Keşke Klasik Son Olmasaydı..   Keşke Klasik Son Olmasaydı.. Icon_minitimeCuma Ocak 22, 2010 10:47 pm

yok ya olurmu oyle şey L'ide severm ben öldügünde kiraya baya bi kızmıştım:) zeki çocuk maşallah üma lighto kadar olamaz:) buarada gürkan güran ismin ve soyismim grkngrn'ün yazmşsnda o yuzden söyledim:))
DEATHNOTE_L
Admin
Admin
DEATHNOTE_L

MesajKonu: Geri: Keşke Klasik Son Olmasaydı..   Keşke Klasik Son Olmasaydı.. Icon_minitimeCuma Ocak 22, 2010 10:55 pm

Fark yapmaz, anlaşılıyor zaten... Ben burda tanısam bile nick neyse onunla hitap ediyorum

Keşke Klasik Son Olmasaydı..
1 sayfadaki 1 sayfası