Death Note Türkiye
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Death Note Türkiye

Death Note Türkiye

AnasayfaAnasayfa  Death NoteDeath Note  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Arkadaşlar önemli bi duyuru!

+5
Yamuk Prenses
DEATHNOTE_L
grkngrn
Laurana
Nightmare
9 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Nightmare
moderatör
moderatör
Nightmare

Arkadaşlar önemli bi duyuru! Empty
MesajKonu: Arkadaşlar önemli bi duyuru!   Arkadaşlar önemli bi duyuru! Icon_minitimePerş. Ocak 07, 2010 7:11 pm

Şu an forumda 20 kişiyiz ve hiçbirimiz aktif değiliz hiçkimse girmeyince bende girmemeye başlıyor gibi oldum onun için Death Note u daha fazla arkadaşımıza izletip daha fazla aktif üyemizin olmasını sağlamalıyız bence!
Laurana

Laurana

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar önemli bi duyuru!   Arkadaşlar önemli bi duyuru! Icon_minitimeCuma Ocak 08, 2010 3:54 pm

ama şu anda okulun son haftalarındayız ve sınavlar birikmiş durumda.. kimsenin girmemesi normal bence..
Nightmare
moderatör
moderatör
Nightmare

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar önemli bi duyuru!   Arkadaşlar önemli bi duyuru! Icon_minitimeCuma Ocak 08, 2010 6:42 pm

benimde sınavlarım var ama hep burdayım hiçte yeni mesaj görmüyorum Very Happy tamam susayım yarı tatilde girin bari sizde o zamanda gezmeye gittim fln demek yok ama!
Laurana

Laurana

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar önemli bi duyuru!   Arkadaşlar önemli bi duyuru! Icon_minitimeSalı Ocak 26, 2010 6:01 pm

oooooooooooooooooof neden kimse foruma girmiyor Sad Sad Sad Sad Evil or Very Mad Mad
Nightmare
moderatör
moderatör
Nightmare

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar önemli bi duyuru!   Arkadaşlar önemli bi duyuru! Icon_minitimePerş. Ocak 28, 2010 10:52 pm

ben giriyorum da bu aralar az giriyorum soul eater izliorm
Laurana

Laurana

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar önemli bi duyuru!   Arkadaşlar önemli bi duyuru! Icon_minitimeCuma Ocak 29, 2010 1:13 pm

HER GÜN BAKIYORUM Bİ TANE YENİ MESAJ YOK!! ( oops yanlışlıkla büyük yazmışım Sad Sad )
grkngrn

grkngrn

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar önemli bi duyuru!   Arkadaşlar önemli bi duyuru! Icon_minitimeCuma Ocak 29, 2010 1:47 pm

niye laurana ya ben msj attm hangi takımlısınz anketine kmse cevap yazmamış fb-gs beraberlgni bozdum o saçma beraberlk tarhe karştıSmile bende keşfettgmden itibaren baya girdgde sonra her girişmde 0 online oldgnu görüp geri çkıodm biraz artsa üye sayısı en azndan 100 falan olsa fena olmazdı..
Nightmare
moderatör
moderatör
Nightmare

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar önemli bi duyuru!   Arkadaşlar önemli bi duyuru! Icon_minitimeC.tesi Ocak 30, 2010 1:16 am

yha herkes death note a hasta aslında da foruma harcicak zamanları olmuyo en azından 3-5 kişi geçindiriyoruz forumu dimi Very Happy
Laurana

Laurana

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar önemli bi duyuru!   Arkadaşlar önemli bi duyuru! Icon_minitimeC.tesi Ocak 30, 2010 2:48 pm

Nightmare demiş ki:
yha herkes death note a hasta aslında da foruma harcicak zamanları olmuyo en azından 3-5 kişi geçindiriyoruz forumu dimi Very Happy

eskiden 3-5 kişi yetirtorduk aslında, ama şimdi nedense yetemiyoruz?? Sad Sad Sad
Nightmare
moderatör
moderatör
Nightmare

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar önemli bi duyuru!   Arkadaşlar önemli bi duyuru! Icon_minitimeC.tesi Ocak 30, 2010 5:44 pm

ewt yha forum biraz sıkıcı oldu nedense -.- daha sık girmeliyizz
Laurana

Laurana

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar önemli bi duyuru!   Arkadaşlar önemli bi duyuru! Icon_minitimePaz Ocak 31, 2010 2:49 pm

ben her gün giriyoru yeni konu ya da mesaj olmayınca çıkıyorum Sad Sad
DEATHNOTE_L
Admin
Admin
DEATHNOTE_L

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar önemli bi duyuru!   Arkadaşlar önemli bi duyuru! Icon_minitimePaz Ocak 31, 2010 7:08 pm

Bende aynen öyle yapıyorum Laurana Very Happy
Yamuk Prenses

Yamuk Prenses

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar önemli bi duyuru!   Arkadaşlar önemli bi duyuru! Icon_minitimeCuma Şub. 05, 2010 3:38 am

Umarım sizi foruma tekrar girmenizi sağlayacak kadar hareketlilik getiririm ..
3-5 kişi bile sohbetin keyifli olması için yeterlidir ama burası daha fazla sessiz ..
Death Note izlediğim en harika animeydi ve böyle bir animenin sitesi olmak çok iyi bir şey ama Ölüm sessizliği çökmüş üstünüze resmen Rolling Eyes
http://animanga.yetkinforum.net/forum.htm
DEATHNOTE_L
Admin
Admin
DEATHNOTE_L

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar önemli bi duyuru!   Arkadaşlar önemli bi duyuru! Icon_minitimeCuma Şub. 05, 2010 12:06 pm

Evet ya inş. daha iyi olur Sad
Laurana

Laurana

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar önemli bi duyuru!   Arkadaşlar önemli bi duyuru! Icon_minitimeC.tesi Şub. 06, 2010 6:01 pm

bu konuda açıldığından beri herkes "forum öldü" yasını tutalım moduna girecek neredeyse.. yaşatmak için uğraşıyoruz burada biraz iyimser olun Very Happy Razz Cool
Nightmare
moderatör
moderatör
Nightmare

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar önemli bi duyuru!   Arkadaşlar önemli bi duyuru! Icon_minitimePaz Şub. 07, 2010 1:12 am

bu aralar iyi olmaya başladi bak gitgide iyi oluyo Very Happy
Skulleye

Skulleye

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar önemli bi duyuru!   Arkadaşlar önemli bi duyuru! Icon_minitimeC.tesi Haz. 19, 2010 8:11 pm

Ben Döndüm Very Happy
Nightmare
moderatör
moderatör
Nightmare

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar önemli bi duyuru!   Arkadaşlar önemli bi duyuru! Icon_minitimeC.tesi Haz. 19, 2010 10:11 pm

güzel gelin gelin!
selin<3death note

selin<3death note

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar önemli bi duyuru!   Arkadaşlar önemli bi duyuru! Icon_minitimeSalı Tem. 20, 2010 3:47 pm

bu ne kardeşim yaw kimse açmıyor yaz mevsimi tamam da ben sbs den yeni çıkmama rağmen(neredeyse) ders çalışmak zorundayım tek eğlenebildiğim yer de internet oluyor
Paranormal

Paranormal

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar önemli bi duyuru!   Arkadaşlar önemli bi duyuru! Icon_minitimeC.tesi Tem. 31, 2010 10:33 pm

Daha sık girmeliyiz...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar önemli bi duyuru!   Arkadaşlar önemli bi duyuru! Icon_minitimeC.tesi Ağus. 07, 2010 11:49 pm

walla ya bi 3forumdayım bi burdayım 1-2 kişiden başka kimse yok bune 2 sitede de bi tane admin yok ayıptır ama lütfen
selin<3death note

selin<3death note

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar önemli bi duyuru!   Arkadaşlar önemli bi duyuru! Icon_minitimePaz Ağus. 08, 2010 11:41 am

bakmayacaksanız siteyi açmayın ya(ya da şöyle bişi yapalım adminlerden siteyi bırakan varsa bi kaç site birleşsin en azından sayımız çoğalır)
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar önemli bi duyuru!   Arkadaşlar önemli bi duyuru! Icon_minitimePaz Ağus. 08, 2010 11:44 am

adminleri bulursan birleşirsin ama farketmez ordakilerde aynı kişiler burdakilerde
DEATHNOTE_L
Admin
Admin
DEATHNOTE_L

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar önemli bi duyuru!   Arkadaşlar önemli bi duyuru! Icon_minitimePaz Ağus. 08, 2010 12:58 pm

XD XD
Bu sitenin adminiyle kaç kere bu konu hakkında kavga ettim, ama bir işe yaramıyor. Ben olsam o laflardan sonra beni siteden atardım, ama onun tek yaptığı beni adminlikten sup. mod.luğa düşürmesi oldu... XD O derece ilgilenmiyo siteyle, nabalım böyle idare edeceksiniz artık... Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar önemli bi duyuru!   Arkadaşlar önemli bi duyuru! Icon_minitimePaz Ağus. 08, 2010 1:22 pm

xdxd ya ben öbür sitede nerelere kou açtım siz biliosunuz xdxdxd

Arkadaşlar önemli bi duyuru!
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» arkadaşlar bakın bir şuna!!!