Death Note Türkiye
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Death Note Türkiye

Death Note Türkiye

AnasayfaAnasayfa  Death NoteDeath Note  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Death Note Alanbiri Cennet yada Ceheneme gitmiyosa nere ye gidiyor

+2
Laurana
katil
6 posters
YazarMesaj
katil

katil

Death Note Alanbiri Cennet yada Ceheneme gitmiyosa nere ye gidiyor Empty
MesajKonu: Death Note Alanbiri Cennet yada Ceheneme gitmiyosa nere ye gidiyor   Death Note Alanbiri Cennet yada Ceheneme gitmiyosa nere ye gidiyor Icon_minitimePerş. Ara. 31, 2009 4:57 pm

Ben bunu düşünmeden uyamıyom
Laurana

Laurana

MesajKonu: Geri: Death Note Alanbiri Cennet yada Ceheneme gitmiyosa nere ye gidiyor   Death Note Alanbiri Cennet yada Ceheneme gitmiyosa nere ye gidiyor Icon_minitimePerş. Ara. 31, 2009 9:15 pm

bir yere gitmezdi yok olurdu.. ya da ölüm meleklerinin arasına katılırdı, ama galiba bu fazla uçuk olurdu..

konu yanlış yerde değil mi?
7yedi
Admin
Admin
7yedi

MesajKonu: Geri: Death Note Alanbiri Cennet yada Ceheneme gitmiyosa nere ye gidiyor   Death Note Alanbiri Cennet yada Ceheneme gitmiyosa nere ye gidiyor Icon_minitimePtsi Ocak 04, 2010 1:36 pm

konu taşındı tartışmalar death note genelde tartışılır Wink katil
https://deathnote.editboard.com
Yamuk Prenses

Yamuk Prenses

MesajKonu: Geri: Death Note Alanbiri Cennet yada Ceheneme gitmiyosa nere ye gidiyor   Death Note Alanbiri Cennet yada Ceheneme gitmiyosa nere ye gidiyor Icon_minitimeCuma Şub. 05, 2010 3:20 am

Ryuk bunu dediğinde aklıma direkt karanlık boşluk gibi bir şey geldi ..
İzlerken böyle bir izlenim yarattı ..
Ruhu hiçbir yere ait olmadan karanlık gölgelerde olur belki Very Happy
Tamamen sıkmasyona dayalı bir tahmin yürütüyorum
Sonuçta bununla ilgili bir ipucu yakalamadım animede Very Happy
http://animanga.yetkinforum.net/forum.htm
DEATHNOTE_L
Admin
Admin
DEATHNOTE_L

MesajKonu: Geri: Death Note Alanbiri Cennet yada Ceheneme gitmiyosa nere ye gidiyor   Death Note Alanbiri Cennet yada Ceheneme gitmiyosa nere ye gidiyor Icon_minitimeCuma Şub. 05, 2010 12:08 pm

Bende öyle düşünmüştüm. Simsiyah bi ortamda uçan Light... Ehuahahah Very Happy
L
Admin
Admin
L

MesajKonu: Geri: Death Note Alanbiri Cennet yada Ceheneme gitmiyosa nere ye gidiyor   Death Note Alanbiri Cennet yada Ceheneme gitmiyosa nere ye gidiyor Icon_minitimeÇarş. Şub. 10, 2010 4:20 pm

Nereye gideceğini bilmiyorum ama iyi bir olmadığı kesin Very Happy Tanrı'nın bölgesine girmeye cesaret eden biri için Cehennem hafif kalırdı Smile
Laurana

Laurana

MesajKonu: Geri: Death Note Alanbiri Cennet yada Ceheneme gitmiyosa nere ye gidiyor   Death Note Alanbiri Cennet yada Ceheneme gitmiyosa nere ye gidiyor Icon_minitimeÇarş. Şub. 10, 2010 8:20 pm

L demiş ki:
Nereye gideceğini bilmiyorum ama iyi bir olmadığı kesin Very Happy Tanrı'nın bölgesine girmeye cesaret eden biri için Cehennem hafif kalırdı Smile

böyle bir şey aklıma gelmezdi doğrusu Very Happy
L
Admin
Admin
L

MesajKonu: Geri: Death Note Alanbiri Cennet yada Ceheneme gitmiyosa nere ye gidiyor   Death Note Alanbiri Cennet yada Ceheneme gitmiyosa nere ye gidiyor Icon_minitimeC.tesi Mayıs 01, 2010 1:38 am

Bugün ''Death Note Special Part'' adı altında izlediğim bir videoda bu sorunun cevabını buldum. Anime bittikten sonra hazırlanan bir özel bölüm.Light ve özel Tim L'nin herkesten gizlenen cenaze törenindedir. Özel Tim gider ve Light,L'nin mezarı ile başbaşa kalır.Kahkahalar atar ve ''sence L,sonuçta kim kazandı'' diye bağırır.Ryuk Light'a ''Artık eğlencesi kalmadı'' der ve Light ''Hayır.Bundan sonra yeni bir dünyanın nasıl inşa edileceğini göstereceğim sana der''.İnfazlara devam eder ve ''Ben yeni dünyanın Tanrısıyım''der.Ve bu sözden sonra sahne birden Ölüm Melekleri diyarına geçer.Ryuk Ölüm Defterine yazdığı Light Yagami yazısına bakar ve ''sen Tanrı değildin'' der.Sözüne devam edeceği sırada kafasını sol tarafa çevirir ve ''Light!'' diye seslenir daha sonra ''Çoktan gitmiş der''. ''Git de bak...Umarım bir insan defterini bulur da hayatının bundan sonrasında göremeyeceğin şeyler görürsün'' der.Hemen sonra yalnız başına yürüyen bir ölüm meleği görüyoruz ve burada bitiyor. Ölüm Melekleri insanlara benzemedikleri için bunun Light olup olmadığı anlaşılmıyor fakat konuşmalardan Light olduğu çok açık. Bir Ölüm Meleği ile tamamen aynı sınıfta mıdır bunu bilmiyorum fakat Ryuk'un sözlerinden sadece Ölüm Meleklerinin sahip olduğu Ölüm Defterinden artıl Light'ın da sahip olduğunu anlıyoruz.Yani Ölüm Defterini kullananların gideceği son yer Ölüm Melekleri Diyarı'dır. O kadar da kötü değilmiş diye düşünenler olacaktır.Cehenneme giden biri türlü azaplar çekse de cezası bitince Cennet'e gidiyor.Ölüm Meleği Diyarı'nda ise durum farklı.Mutsuzluk içinde sonsuz bir yaşam... Sizce de bu en kötüsü değil mi?
Laurana

Laurana

MesajKonu: Geri: Death Note Alanbiri Cennet yada Ceheneme gitmiyosa nere ye gidiyor   Death Note Alanbiri Cennet yada Ceheneme gitmiyosa nere ye gidiyor Icon_minitimePerş. Mayıs 20, 2010 2:03 pm

evet en kötüsüama içimden bi ses ligthtın budurumu hala kendi lehine kullanıp dünyanın efendisi olma hayallerinde vazgeçmeyeğini söylüyor..

Death Note Alanbiri Cennet yada Ceheneme gitmiyosa nere ye gidiyor
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Death Note
» Başkalarının Bilgisayarda yaptığı muhteşem Death Note resim
» Death Note Bob
» Cosplay Death Note
» death note yayılmalı